Canım bunu da ona karşı sorumluluklarını yerine getirmeden önce düşünmeli bir insan. Biraz objektif düşün lütfen biri sana değer vermiyorsa, biri seninle ilgilenmiyorsa, yada diğer bu tarz şeyler işte o zaman bu onun suçu değilmi? tamam aldatsın demiyor kimse ama aldatılırsa tüm sebebi bunlardır diyoruz
Canım burada şimdi sana "yazık aldatılmışsın, duyguların incinmiş, adam seni hak etmemiş" demek isterdim. Ancak bir erkek eğer sapık değil ya da psikolojik sorunları yoksa; aradığını bulamadığını anlayınca kaçmak için başka kadın arar. Yani aslında seni aldatırken, senden ayrılmayı zaten kafaya koymuştu. Ayrılsaydı da aynı şey olmayacak mıydı? Ben ayrılığı hak edecek ne yaptım diyecektin.
Bunları yapan kadın yada erkek fark etmez eğer bu şekilde aldatılmışsa aldatılmayı hak etmiştir.(aldatılsın demiyorum)
Bunları yapan kadın yada erkek fark etmez eğer bu şekilde aldatılmışsa aldatılmayı hak etmiştir.(aldatılsın demiyorum)
Bende buna katılıyorum dikkat etmeliyiz karşımızdakine değer vermeliyiz bu herkes için geçerli arkadaşlar.