Dolmanın kıyması nasıl olsun.

Konusu 'Bir Sorum Var' forumundadır ve Ahu@ tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. Ahu@

    Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

    Hanımlar kuru dolma yapacağim satır kımamı kullanmalıyım yoksa za yağlı etmi çektirmelimiyim bilemedim siz nası kıyma kullanıyorsunuz yazarmısınız.
     
  2. cimcimem

    cimcimem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Kuru dolma yapacaksın iyi kıyılmış satır kıymayla lezzetli olur denemelisin.
     
  3. Derya

    Derya Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Bencede satır kıyma kullanmalısın.
     
  4. Mehtap

    Mehtap Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Ben iki şekildede kullanıyorum hangisi olursa.
     
  5. Gelincik

    Gelincik Yeni Üye www.pembeoje.com

    Biraz yağlı olsun:p:p
     
  6. Ahu@

    Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

    teşekkürler kızlar.
     

Sayfayı Paylaş