Akşam üstü eşiniz ya da sevgiliniz erkek erkeğe dışarıya şıkacağını söylese ne dersiniz. Ben mesela tamam hayatım dışarı çıkabilirsin gelirken ara diyorum. Nereye gideceksin ne zaman geleceksin gibi sorular sırmayı sevmiyorum. Ona güveniyorum ve eşimi hiç kıskanmıyorum. Sizde durumlar nasıl
Ben de ters bakıyorum. Ama bu sefer eşimin arkadaşlarının eşleri sevgilileri sen neden izin veriyorsun ki. Seninkinin yüzünden bizimkiler de dışarı öıkıyor diyorlar. Ben de önemli olan güvendir diyorum.
Mesela sen izin vermesen senden gizli yapacağını zaten yapar. Bence insan özgür alan bırakmalı. Ben de aynen senin düşüncendeyim.
Tanıdığım erkeklerin çoğu gizli gizli diskolara, kafelere gidiyorlar. Ben de diyorum ki, sen böyle gizli gidip sonra ben öğrenip aramız bozulmaktansa, aban önceden nereye gideceğinden haber ver yeter diyorum. Ben zaten senin arkadaşlarınla takılmana ititraz etmem diye.
Ben de erkeği bazen serbest bırakma taraftarıyım. Hem benden izin almasına da gerek yok. Bazen biri-birinizden ayrı kalmak daha mantıklı olabilir. Yani anlayacağınız hiç kızkanç değilim.