bayanlar bir an nerede yaşıyorum diye düşünmeye başladım türkiye de yaşadığınızın farkında mısınız adamlar affetmiyor hatırlatırım.
Başına gelen kendi seçimi insan pişmanlık duyacağı konuları iyi düşünüp kararvermeli.sonra üzülende sevinende kendisi olacak.
Evlilik dişı ilişki diyorsunuz. Demek ki evlendiğiniz kişiyi sevmiyorsunuz ve onu istemiyorsunuz. o yüzden evlilik dışı ilişki ortaya çıkıyor. Böyle şeylerin olmaması için bence evlenmeden önce o kişiyi tanımamız gerek diye düşünüyorum. Başkasıyla gezip tozacaksanız evlenmenin bir mantığı yok!
Konu üzerinden 4 ay geçmiş. Köprünün altından da bir hayli su akmıştır. Siz hamile değil miydiniz? Hayattan nasıl zevk alıyorsanız öyle devam etmelisiniz. Sex düşkünü olduğunuzu düşünüyorum. Ama sürekli farklı kişilerle devam etmeyin. -------------------------------------- Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
Ama bu yazıda da sanki biraz daha çekici hale getirilmiş gibi sanki -------------------------------------- Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK