Kızlar 5 senedir evliyim ama bu 5 sene içinde eşimin beni kıskanmasını hiç görmedim. Bazı arkadaşlarımdan duyuyorum ki kocası bunu, şunu giyme diyormuş,kıskanıyor,ya da market olsun,eczane olsun başka erkeklerle konuşmayı yasaklıyor, ya da bunu şunu giyme. Gerçeğini söylesem beni onun kıskanmaması biraz üzüyor.Çirkin değilim ama kıskanmıyor
Aman senin de kafana taktığın şeylere bak cnm. Benim de eşim kıskanmıyor. Kıskanması için bir sebep yok da ondan kıskanmıyor. Bir de kıskantıp da napacaksın. Mesela benim arkadalımı eşi tek başına gündüz vakti bile dışarı çıkmasına izin vermiyor. En iyisi kıskanmaması
dışarıya çıkmasını yasaklarsa tabi gereksiz ve saçma şeydir. Ama ara sıra kıskansa olurdu bence. Ben mesela onu çok kıskanırım. Belirtmemeye çalışıyorum ama
Bende eşimin beni çok aşırı kıskanmasında şikayetçiyim kızlar ya çok aşırısıda insanı bıktırıyor inanın bazen öldüresim gelmiyor değil hani
Evet takıntı veya hastalık derecesinde bir kıskançlık durumu değil olması gerektiği kadar yerine göre.