arkadaşlar benim yüz bölgemde tüyler var.ben bildiklerimi bu topıcte aktarmak istedim sizin bildikleriniz varsa lütfen benimle paylaşın.en önemli sorum yüz bölgesine lazer yapıldığında tekrar çıkıyormuş diye duydum bu doğru mudur?bu sebeple yurtdışında bazı ülkelerde yasaklanmış... Ben beyaz tenliyim tüyler ise koyu renkli bazısıda normal tüy. 3-4 yıldır ağda ip gibi yollarla temizliyordum az bi seyrelme oldu fakat tamamen gitmelerine daha çok var gibi duruyor. iğneli epilasyonuda bir dönem denedim ama acı ve tek tek olması benim sabrıma yetmedi. şimdi lazer epilasyon düşünüyorum. bir dr. la da görüştüm. aklıma yattı.seanstan 15 gün sonrada yeni çıkanlar için gidicem o zaman ekstra bir ücret ödemiyorum. tüm yüz olduğu için 90tl. alexandrite vücut içinmiş snırım. artık bronz tenlerde de lazer oluyor dedi.yani tenin açılmasını beklemek gerekmiyormuş. bazı arkadaşlara 1 ay uzat öyle gel diyorlarmış bana tamamının uzamasını beklememin gerekmediğini söyledi. belkide 15 gün sonra bir daha gideceğim için öyle söyledi. toparlayacak olursam lazere giden arkadaşlar memnun mu? kaç seansta bitirdiler? tekrar tüylerin çıkma durumu oldu mu? yüzlerinizde yanık tahriş gibi sıkıntılara yol açtı mı? lazer epilasyon mu iğneli epilasyonu mu tavsiye edersiniz? kısacası olumlu ya da olumsuz yönlerini benimle paylaşabilir misiniz???