Şişme oyun parkları güvenli midir?

Konusu 'Bir Sorum Var' forumundadır ve Victoria tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. Victoria

Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

Tüm dünyada olduğu gibi şişme oyun parkları ülkemizde de ilgi görmekte ve yaygınlaşmaktadır, güvenli bir eğlence ortamı sunduğu için tercih edilen bu oyun parkları hem eğitici hem öğretici hem de hareketli yapısıyla sporu, eğitimi ve eğlenceyi birlikte sunar.

Belediyeler güvenli olduğu için bu tarz oyun parklarının yaygınlaşmasına katkı sağlamaktadır. Şişme oyun parkı sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Okullarda kreşlerde, lunapark ve eğlence salonlarında, alışveriş merkezlerinde ve festival alanlarında bu parklara rastlamak mümkündür. Organizasyon şirketleri çocuklara yönelik organizasyonların da bu tarz oyun parklarına yer verirler ve çocukların sağlıklı ve güvenli oyun oynamalarına imkân sunarlar. Bu tip organizasyonlara maskot kiralama yöntemiyle gönderilen maskotlar şirin kostümleri ve hareketleriyle çocukların olduğu kadar tüm ziyaretçilerin ilgisini çekerler.

Şişme oyun parkları kurulacağı alana çok kolay ve hızlı kurulabildiği için çok tercihe edilen oyun alanlarıdır. Yumuşak dokusu sayesinde düşmelerde ve darbelerde çocuklara her hangi bir zarar vermediği için tüm dünyada kabul gören sistemlerdir.

2. KraLiÇe

KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Allah'tan şişme oyun parkları var ya inanın benim çocuk da aşırı enerji var onu anca orada atabiliyoruz valla ben çok memnunum yapanlara duacıyım :)

3. Pembe

Pembe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Çocuklar çok seviyor şişme oyun parklarını, onlar oynarken bizde bir kahve içecek zaman bulabiliyoruz

4. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Ben hep güvenli olduğunu düşünmüşümdür bu yüzden tereddüt etmeden çocuklara izin verir ve götürürüm çokta eylenirler.

5. Alara

Alara Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Ben avm ye gittiğim zaman yeğenimi götürüyorum nasıl mutlu oluyor anlatamam bayılıyor :) teyzoşum :)

Sayfayı Paylaş