Sevgiliye Yazılacak Güzel Cümleler

Konusu 'Aşk & Sevgi' forumundadır ve Esra Oduncu tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Esra Oduncu

Esra Oduncu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Sevgilinize yazabileceğiniz en güzel cümleler en güzel sözler arasından seçdiğimiz sözler sizlerle..

*Sıkıntı çekecek kadar gücüm, acı çekecek kadar sabrım kalmasa da seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır.

--Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır.

*Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir ömrüm daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim

--Adını kalbime aşkla süsledim, yıllar yılı bir tek seni düşledim, bilmem ki nasıl bir günah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun

*Kül olmuş ateş yanar mı, buz tutmuş su akarmı, bu gözler seni sevmiş başkasına bakarmı

--Boş hayaller kurdum inandım sana, mutluluk yerine dert verdin bana

*Sana her şeyimi veririm diyemem çünkü her şeyim sensin

--Yaşadığım her an Seni özlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin

*Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da çıkarırken canımı alacaklar

--Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek

*Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parçalayacak kadar asildir.

--Sana gülüm diyorum gülü sevdiğim için. Güle benzetmiyorum çabuk solduğu için.

2. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Bence sevgiliye yazılacak en güzel söz "seni seviyorum"

Esra Oduncu bunu beğendi.
  3. Chery

Chery Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Çok güzel sözler var teşekkürler

4. KraLiÇe

KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Teşekkürler canım güzel sözler var

5. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Bir balığın suya, bir insanın havaya nasıl ihtiyacı varsa, benim de sana, sen,nle beraber olmaya ihtiyacım var aşkım.

Sayfayı Paylaş