Sevgilinize yazabileceğiniz en güzel cümleler en güzel sözler arasından seçdiğimiz sözler sizlerle.. *Sıkıntı çekecek kadar gücüm, acı çekecek kadar sabrım kalmasa da seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır. --Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır. *Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir ömrüm daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim --Adını kalbime aşkla süsledim, yıllar yılı bir tek seni düşledim, bilmem ki nasıl bir günah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun *Kül olmuş ateş yanar mı, buz tutmuş su akarmı, bu gözler seni sevmiş başkasına bakarmı --Boş hayaller kurdum inandım sana, mutluluk yerine dert verdin bana *Sana her şeyimi veririm diyemem çünkü her şeyim sensin --Yaşadığım her an Seni özlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin *Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da çıkarırken canımı alacaklar --Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek *Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parçalayacak kadar asildir. --Sana gülüm diyorum gülü sevdiğim için. Güle benzetmiyorum çabuk solduğu için.
Bir balığın suya, bir insanın havaya nasıl ihtiyacı varsa, benim de sana, sen,nle beraber olmaya ihtiyacım var aşkım.