Merhabaa benim 8 aylık bir ilişkim var. Allah bozmasın herşey iyi güzel gidiyo, iyi hoş... Erkek arkadaşım benden 11 yaş büyük hatta bununla ilgili daha önce konu da açmıştım. Benim giyim tarzım genelde kot tişört tayttan oluşur, rahat giyinirim yani. Erkek arkadaşım da öyledir ve benim rahat giyinmem doğal olmam hoşuna gider hatta zaman zaman dile de getirir bunu. Ama her ne kadar böyle dese de arada sırada da olsa farklı giyinmek istiyorum ya da mesela makyaj yaparım ama çok fazla değil. Bazen uğraşırım özenirim ama genelde yaptığım tarz aynıdır. Ama ben daha gözalıcı, ne biliyim onun beni daha önce gördüğünden daha farklı olmak istiyorum. Ben 23 yaşındayım, erkek arkadaşım 34 yaşında o da ben de yaşımızı göstermiyoruz pek ama yine de aramızda yaş farkı var onun yanında daha feminen olmak istiyorum çünkü mesela geçenlerde normalde giyindiğimden daha farklı giyinmiştim baya hoşuna gitmişti o yüzden, demek istediğim şey, bu konuda biraz yardımcı olmanızı fikirlerinizi istiyorum makyaj konusunda giyim konusunda filan..
Yapman gereken tek şey artık spor giyim tarzını bir rafa kaldırmak. Erkekler dişiliğini ön planda tutan kadın isterler. Üstelik 34 yaşında bir erkek arkadaşın var ise, onun başını döndürmek adına kesinlikle kadınsı giyinmelisin. Yalnız burada kadınsı derken sakın 35li yaşlarda ki kadınlar gibi giyinme. Tayt giyebilirsn mesela. Makyajı da mutlaka doğru uygulamalısın. Bence kadınsı olman daha fazla hoşuna gidecektir.
Erkek psikolejisi biz kadınlara göre çok farklı erkek kadınını her zaman aynı görmekten sıkılır sıkılmaması için her zaman kadınsı olmanız şart değil yerine göre hareket etmek daha doğru olur nereye gittiğiniz ne yapacağınız kimlerle buluşacağınız buluşma yeriniz beraber vakit geçireceğiniz yerler ortam bunlar çok önemli birde böyle düşünmelisin tabiki bu benim fikrim karar senin canım.
Sevsende kimse için kendin olmaktan vazgeçme olduğun gibi davran öyle tanısın öyle olduğun gibi sevsin sevecekse.
Yerine göre ne gerekiyorsa nasıl kıyafetler kullanman gerekiyorsa o şekilde hareket etmek daha mantıklı.