nasıl bir evlenme teklifi aldınız??

Konusu 'Ah Şu Erkekler' forumundadır ve Bernadiyorki tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Bernadiyorki

Bernadiyorki Profesyonel Üye www.pembeoje.com

söyle tam hayellerinizdeki gibi mi, yoksa bir anda mı oluştu herşeyy cok merak ediyorum..evliler ve evlenicek olanlar paylaşırlarsa cok sevinirim.

2. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Ben 6 aylık evliyim. Kendi memleketimdeneydim. Yani Kırgızistan'daydım. Eşim de gelirken evlilik için evraklarını da hazırla dedi. Ben de tm dedim ve evlilik evraklarımla geldim. Evlendik ve mutluyum. Ama bazen gıcıklığına sen bana evlenme teklifi etmedin derim. Bence evlilik teklifi almak çok güzel bişey.

Gungor bunu beğendi.
  3. Gungor

Gungor Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

biz 4 yıl beraberdik. beşinci yılı geldik evlendik =D hiç böyle romantik şeyler olmadı. çiçek falan al desem. ne güllerden reçel mi yapacaksın diyor =D

4. Gamzemm

Gamzemm Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Yok canım nerde benimkinde o düşünce.

Gungor bunu beğendi.
  5. Gungor

demek ki sadece benim eşım öyle değil))

6. Gamzemm

Gamzemm Profesyonel Üye www.pembeoje.com

canım erkeklerin yüzde doksanı böyle.

7. Gungor

aynen yaaa.

8. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Benim ki çok romantiktir böyle konularda övünmek gibi olmasın kızlar.:D

9. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Benimki çok ama öok romantik. Evlendikten sonra bana tek taş aldı. Romantik olduğu burdan anlaşılıyor :):):):)

10. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Benim erkek arkadaşım, bulunduğum caddeye geldi. Evimizin önü bildiğiniz arabaların sürekli geçtiği bir cadde. Sonra trafiği kesti ve mumlar, güller vardı. Evde ailece oturuyorduk. Müzik sesi duyduk. Gitar çalıyordu. Balkona çıktık, bütün mahalle çıktı :) hayatımın geri kalanında sensiz geçen her dakika hata, benimle son nefesine kadar bu yolu birlikte tamamlamaya var mısın? Dedi. Ben de daha hazır değilim, dedim.

Sayfayı Paylaş