İnsan 2 kişiye aşık olur mu?

Konusu 'Kadın'a Dair' forumundadır ve Nurcan tarafından 26 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Nurcan

Nurcan Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Hanımlar ben 2 kişiye aynı anda aşık oldum. Sizce bu mümkün müdür? Nasıl tercih yapacağımı bilmiyorum. Çünkü ikisinden de vazgeçemiyorum.

2. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Selam. Canım eğer sen kendin vazgeçmezsen, en sonunda yakalanacaksın. Ikisinden de olmak var. Dikkat et, derim.

3. Derya

Derya Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Bir uzmana baş vurmanda fayda var yoksa adamlardan biri seni vurabilir.yada 2. seçenek sweety dediği olur. İkisindende olursun.

4. Gamzemm

Gamzemm Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Nasil bir duygu ve his bilemiyorum zor olsa gerek.

5. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Ben nasıl bir his olduğunu biliyorum. Eşimle çıkmaya başladığım zmn ben de iki kişiye aşık olduğumu düşünüyorum. Çünkü hayatımda biri varken eşime aşık oldum. On güne kadar ikisiyle de görüşüyordum. Sonra eşime (o zamanki erkek arkadaşıma) herşeyi anlatmak zorunda kaldım. Seçimimi yaptım. Allha şükürler olsun ki çok mutluyım. Eğer karar veremiyorsanız şöyle yapmanızı tavsiye ederim. Beyaz sayfayı ikiye ayırın. ikisinin de iyi ve kötü yanlarını yazın, ona göre karar verin.

anyuta bunu beğendi.
  6. Gungor

Gungor Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

iki kişiyi aynı anda sevmek mümkün değil. Demek ki ikisin de sevmiyorsun! sadece bağlısın onlardan vazgeçemiyorsan

7. Gamzemm

Gamzemm Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Emin ol onun adı sevgi değil takıntı hırs veya başka birşey ama sevgi olamaz.

8. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Bence sadece alışkanlıktır. İkisine de çok alıştı onları kendine ait vir varlık olarak görüyor.
    Dinara doğrusunu söylyor,kötü ve iyi olarak huyun taraflarını yazın,ondan seççin

9. cimcimem

cimcimem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Olmaz öyle sonra seçim yaptığı kişinin her hatası olumsuz hareketi sonrası seni eçmekle hata yapmışım gibi düşüncelere kapılmasına sebep olur. yazmakla olmaz hata üstüne hata.

10. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

olacak,niye olmaz ki, ikis, de çok iyi olsalar da,onlardan biri diğerinden daha da iydir,kağıda yazmasa da kafada değerlendirme yapsın,mutlaka biri kazanır.

Sayfayı Paylaş