eşiniz evde size yardımcı olur mu?

Konusu 'Ah Şu Erkekler' forumundadır ve Gungor tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. Gungor

Gungor Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Kızlar!!! eşlerinizi ev işlerine yardım ediyor mu ? hangi işinize yardım eder?eşiniz hangi yemeği daha iyi yapar? v,b yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.teşekkürler =D!!!

2. KraLiÇe

KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Eşim yemek yapmaktan anlamaz hatta mutfakta neyin nerde olduğunu dahi bilmez ama iyi temizlik ve ütü yapar.her hafta sonu ütü işini ona kasarım buda benim işime gelir ütü yapmaktan nefret ediyorum çünkü:p:p

3. Gungor

aay çık şanslisiniz benimki ütü işine hiç karışmaz! Ben de ütü yapmaktan o kadar nefret ederim ki.:mad:

4. KraLiÇe

O konuda çok şanslıyım varsın temizlik ve yemek bana kalsın eşim ütüyü yapsın yeter :D :D

5. Gungor

elbiseyi kendisi ütü yapan makine çıkssa bari

6. KraLiÇe

Çıkar çıkar bekle teknoloji bizler için var en kısa sürede kendisi ütü yapan ütülerde çıkar :D:D:D:D

7. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Benim eşim bulaşık ve ütü dışında bütün ev işlerine yardımcı oluyor. Ben ütü yapmayı severim. Eşim de mutfaktan cok iyi anlar. Yemek,tatlı,salata yapar. Temizlik yapar. Balkonların hepsini eşim temizler. Ay çok övdüm sanki.

Life bunu beğendi.
  8. Gungor

aay çok şanslısın Dinara!!! Benimki sadece menemen yapabiliyor.

9. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Aynen şanslıyım. Allah nazarlardan korusun.

Life bunu beğendi.
  10. Life

Life Yeni Üye www.pembeoje.com

Benim eşim sadece ev temizliğine yardımcı olur. Mutfaktan hiç anlamaz. Eşimden de çok fazla beklentim yok

Sayfayı Paylaş