Erkek kadını kiminle aldatır? Kadınların ağzına pelesenk olmuş bir söz var. Kadınlar diyor ki: Erkeklerin hepsi aldatır!.. Ama ben her nedense kadınların bu söylemlerine gülerim. Gülerim çünkü bu söylem bence ciddiyetten uzak. Neden mi? Nedenini hemencecik yazayım. Ve kadınlara diyeyim ki; “Şimdi elinize bir hesap makinesi alın. Şu sorumun cevabını hemen hesaplamaya koyulun: Bu ülkede sevgilisini ya da karısını aldatan 5 milyon Türk erkeği varsa acaba bu aldatma işini bu adamlar kaç kadınla yapıyordur?” Umarım yukarıda sorduğum soru anlaşılmıştır. Şayet sorum anlaşılmadıysa tekrar sorayım: “Diyelim ki 5 milyon Türk erkeği birlikte olduğu kadını aldatıyor. Acaba bu 5 milyon Türk erkeği birlikte oldukları kadını kiminle aldatıyor? Öteki kadınların rakamı sizce ne?” Siz şimdi hesap makinenizde; çarpma, bölme, çıkarma ve en sonunda da toplama işlemini yaparken, ben de bildiğim gerçekleri yazayım. Ve bakalım sizin çıkardığınız rakamla benim bulduğum rakam birbiriyle uyuşuyor mu? İlk önce şu gerçeği yazarak işe koyulayım: “Bir kere genelevde çalışan kadınları hesaplamanın dışında tutalım!” Çünkü bir avuç hayat kadınını bu işin içine sokarsak ‘5 milyon erkeğin altında’ onları ezdirmiş oluruz! Demek ki gerçek neymiş? Karısını ya da sevgilisini aldatan erkekler bu genelevlerde çalışan az sayıdaki kadınla birlikte olmuyormuş. Erkeklerin bu kadınlarla birlikte olduklarını düşünen kadınlar varsa, onlara şunu diyeceğim: “Siz rakamların dilinden hiçbir şey anlamıyorsunuz!” Ha! Şimdi bana şunu sorabilirsiniz: “Sen rakamların dilinden ne anlıyorsun yazar efendi?” Vallahi bir şey anlamama gerek yok! Benim anladığım şey şu: “Bu ülkede sevgilisini ya da karısını aldatan 5 milyon Türk erkeği varsa, bu erkeklerin karşısında da onlarla birlikte olan 5 milyon kadın vardır.” Yani size diyeceğim şu ki, kimse kimseyi kandırmasın. Aldatan erkeklerin partnerleri yine onlarla birlikte olan kadınlardır. Erkek nasıl aldatıyorsa kadın da aldatıyordur. Evli erkek gidip evli kadını bulabiliyor. Evli kadın gidip evli erkeği bulabiliyor. Evli erkek gidip ‘tek gecelik ilişki!’ yaşayabiliyor. Evli kadın gidip ‘erkeğin tek gecelik ilişkisinin partneri!’ olabiliyor. Vallahi birbirleriyle olabiliyorlar ki, erkek gidip, kadınını öteki kadınlarla aldatabiliyor. Şimdi aklınızdan geçeni biliyorum. Bazı kadın okurlarım bana diyecek ki; “Erkeğin evli olduğundan kadının haberi yoksa suç kadının mı?” Ben de o kadın okurlarım diyorum ki; öyle kadınlar tanıdım ki, erkeğin bir başka kadınla evli olduğunu bildikleri halde ilişkilerini sürdürüyorlar. Sonra da bu kadınlar o erkekleri suçlayıp diyorlar ki, “Beni kendisine aşık etti! Şimdi de ben ondan kopamıyorum!” Evet, sevgili okurlarım… Erkek kadını kadınla aldatıyor. Hem de genelevde çalışan kadınlarla değil. Onları sokaktaki kadınlarla aldatıyor. Kim bilir, belki de sizi, çok samimi olduğunuz kız arkadaşınızla bile aldatan bir erkeğe sahipsinizdir. Şimdi yukarıda yazdığım bu söze “Aaa! Üstüme iyilik sağlık! Daha neler…” diyeniniz varsa aranızda, onlara da şunu söyleyeceğim: “Bu erkeklerin hepsi aldatır diyen de siz. Vallahi benim kocam beni aldatmaz diyen de siz. Bu nasıl bir çelişki ben de anlamış değilim…”