Aranızda çok yeniyim ama bazı konulara hemcinslerimizin verdiği cevapları okuyunca acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye kendi kendime düşünmeye başladım. Bazı konularda erkeklerin erkek gibi olması, giyinmesi, görünmesi aksi taktirde iğrenç, çok kötü, tiksindim, midem bulandı, erkek adam külotluçorap mı giyermiş ? gibi o kadar çok dış görünüş ve yüzeysellikle ilgili, tabular ve düz mantık üzerine yürütülüp verilmiş cevap gördüm ki acaba bunca yıldır ben mi yanlışım, insanların bilhassa eski eşlerim ve ilişkilerimde birlikte olduğum insanların dış görünüşleri ve özel zevklerinin bu kadar acımasızca eleştirilip, iğrenç diye nitelendirilmesi karşısında şaşırdım kaldım. Biz kadınlar değil miyiz ki insanların iç dünyasını önemseyen ve duygularımızla yaşayan, onlara olabildiğince sıkı sıkı sarılıp esiri olan ? Her ne kadar bundan sonra başka bir ilişki düşünmüyor olsam da, olsaydı bile birlikte olacağım insanın dışından çok iç dünyası beni daha çok ilgilendirirdi sanırım...
Görüntü göreceli bir kavramdır kimse kimeyle güzel diye yada yakışıklı diye birlikte olmamalı tanıdıkça görüntü yeterli gelmez duygu ve düşünceler öne geçer.
Aşk konusunda duygu diyorum ben her zaman. HAyatımda bir kere mantığımla duygum arasında kaldım ve duygumla karar aldım hiç de pişman olmadım. Başka konularda hep mantığımla hareket ederim.