Hayal kırıklığına uğradığımızda keşke suçlayacak birilerini bulabilseydik, Belki de bu hüzünbaz geceleri suçlamazdık, Keşke bir çok şeyi içimizde yaşayabilseydik, Keşke güz yaprakları gibi dökülmese umutlar ellerimize, Keşke hiç olmasaydı hayatımızda keşke, Çiçek misali yüzümüzü dönsek güneşe, Yine de solar mıydı umutlar? Sevgiler ellerimizde? Ah hüzünbaz geceler, Ah yağmurlu gecenin koynunda uçmaya çalışan ıslak kuşlar, Ah yaprak misali rüzgara kapılmış savrulan umutlar, Ah doğmamış yeni aşklar,solmayan eski sevdalar, Bir yaradır yürekte kaşıdıkça kanar,kanadıkça yanar, Rüzgar misali yüreğimi delip geçen sevdalar, Şimşek çakmış misali beynimi işlevsizleştiren sevdalar, Bir elektro şoktur belki de hayata bağlayan, Belki de bir ölüm öpücüğüdür sona yaklaştıran, Ah yüreğimi söküp parçalayan sevdalar, Ah baş ağrılarım, ah yürek yaralarım, Ah hayat denen silahtan fırlayıp yüreğime saplanan kurşun gözlü sevdalar, Sonu gelmeyecek mi bu baş ağrılarının? Gelmeyecek mi sonu bu hayat denen yuvarlak masanın? Durmayacak mı bu rüzgar? Durmayacak mı bu beynimde ki fırtınalar? Durmayacak mı bu kanadıkça kanayan yara? Durmayacak mı dağlarımızı süsleyen,ağaçları çiçekleri sulayan kanlar? Ben duruldum,ben yoruldum,ben tükendim, Artık bilmelisin bilmelisin , Ben bir suçluyum,bunlar da yollara dökülmüş suçlarım, Bilmelisin ben bir yolcuyum bunlar da yolluğum...