Baştan çıkarma sanatı

Konusu 'Ah Şu Erkekler' forumundadır ve Çilem tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Çilem

Çilem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

merhabaler arkadaşlar ben erkeklerin kendimize aşık etme tiyolarıyla ilgili ipucuları sizlerinde bilgi darcığından faydalanarak genişletmek istiyorumm buraya fikri olan yazsın çekinmesin olumlu veya olumsuz ben olsam sunu yapardım diye yazın.. baştan çıkarılan erkekler yani aşık etmek için neler yapılıyor gerçekten ilgi konusu oldu suan bende saygılarrrr...

2. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Kesinlikle çok ilgili davranmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun yanı sıra güzel bir gülümseme ve etkili bir bakış da yeterli olabilir.

3. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Bir erkeğin kendi üzerinize dikkatini çekmek için en önemlisi bakımlı olmanız lazım. Saç, makyaj, cilt gizelliği. Her zaman gülümseyerek gezin. Kim bilir belki de birisi sizin gülümsemenize aşık olur.

4. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Çok yormayın kendinizi çekici olun yeter kızlar.:)

5. Gamzemm

Gamzemm Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Erkeye fazla yüz vermiyeceksiniz canım sonra tepenize çıkar.anlamassınız.:rolleyes::rolleyes:

6. Derya

Derya Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Bilmemki niye ben onu baştan çıkarıyım yani o benim peşimden koşsun tabi tercih meselesi ama ben uğraşamam.

Sayfayı Paylaş