Kıskanç mısınız

Konusu 'Kadın'a Dair' forumundadır ve Dinara tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Akşam üstü eşiniz ya da sevgiliniz erkek erkeğe dışarıya şıkacağını söylese ne dersiniz. Ben mesela tamam hayatım dışarı çıkabilirsin gelirken ara diyorum. Nereye gideceksin ne zaman geleceksin gibi sorular sırmayı sevmiyorum. Ona güveniyorum ve eşimi hiç kıskanmıyorum. Sizde durumlar nasıl

Life bunu beğendi.
  2. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Aman gitsin gezsin. Ben izin alma izin verme gibi muhabbetlere biraz ters bakıyorum, canım.

3. Dinara

Ben de ters bakıyorum. Ama bu sefer eşimin arkadaşlarının eşleri sevgilileri sen neden izin veriyorsun ki. Seninkinin yüzünden bizimkiler de dışarı öıkıyor diyorlar. Ben de önemli olan güvendir diyorum.

Life bunu beğendi.
  4. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Mesela sen izin vermesen senden gizli yapacağını zaten yapar. Bence insan özgür alan bırakmalı. Ben de aynen senin düşüncendeyim.

5. Dinara

Tanıdığım erkeklerin çoğu gizli gizli diskolara, kafelere gidiyorlar. Ben de diyorum ki, sen böyle gizli gidip sonra ben öğrenip aramız bozulmaktansa, aban önceden nereye gideceğinden haber ver yeter diyorum. Ben zaten senin arkadaşlarınla takılmana ititraz etmem diye.

Life bunu beğendi.
  6. Life

Life Yeni Üye www.pembeoje.com

Ben de erkeği bazen serbest bırakma taraftarıyım. Hem benden izin almasına da gerek yok. Bazen biri-birinizden ayrı kalmak daha mantıklı olabilir. Yani anlayacağınız hiç kızkanç değilim.

7. Hemşinlim

Hemşinlim Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

İster istemez nereye gideceğini ve ne zaman geleceğini soruyorum ama kıskançlık olarak değil

8. SonKraLice

SonKraLice Saygın Üye www.pembeoje.com

sürekli olursa kıskançlık değil ama bu durumları sevmediğimden patavatsızlıklar yaparım

9. Hemşinlim

Hemşinlim Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

abla sen kıskanç birine benziyorsun :)

10. SonKraLice

SonKraLice Saygın Üye www.pembeoje.com

eee cnm haliyle her türk kadını gibi ama çok aşırı değil :D :D :D :D

Sayfayı Paylaş