Canım her doktor bir olurmu, tecrübe farkı var, bilgi farkı var hatta dolgu yaparken kullandıkları malzemelerin kalite farkı bile vardır. O yüzden yanlış doktor seçimi dolgu yaptıracağınız bölgenin kötü görünmesine sebep olur. Ben dolgu yaptırmadım fakat yaptıracak olursam iyi bir doktor araştıracağım
yamuk yumuk bir sonuçla karşılaşacağınız estetik operasyonu geçirmek istiyorsanız önemi yok fakat doğru doktoru bulduğunuzda size yakışan en güzel dolgu işlemini yapacaktır
Her kez her işi yapamaz ama bazen mesleği olduğu halde mesleğini yapamayan insanlarda yok değil ama Mehmet bey işini iyi yapan bir doktor bu tartışılamaz emekleriniz ve gösterdiğiniz özen için teşekkürler Mehmet bey
Forumda nitekli bir hekim olduğu anlaşılıyor memnun olmayanlar da olmuş fakat kimseyi her zaman mutlu edemezsin. Zaten hep övselerdi diğer forumlardaki gibi reklam diye şüphe ederdim. Pembe ojeyi bu yüzden seviyorum hiyerarşi var : )))
Ben çok memnun kalmıştım geçen yıl yaptırdım kimsede anlamadı biraz dolgunlaştırdık çok fazla değil doğal görünüm sağladık süper oldu.