Lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var sonbaharda düğünüm var ve ben hala gelinliğimin nasıl olmasını istediğime karar veremedim uzun boylu zayıf bir bayanım çok kararsızım her giydiğim gelinlikte bir kusur buluyorum bu duruma nişanlımda kızıyor bir an önce gelinliğim konusunda karar vermem lazım lütfen gelinlik seçimim için bana yardımcı olun Sizin Gelinliğiniz nasıldı bekersanız nasıl bir gelinlik seçersiniz.
Gelinlik seçimi göz zevkinden ziyade detaylarda saklı olan bir konu vücut şekliniz kilo durumunuz boyunuzun nasıl olduğu gelinlik seçimini oldukça etkiler ben strablez bir gelinlik giymiştim düğünümde ve her kez çok beğenmişti.
Uzun boylu ve zayıf bir bayan olduğunu yazmışsın bu özelliklere sahip bir bayan gelinlik seçmekte zorlanırsa 155 boyundaki bir bayan ne yapsın yani ben
Uzun ve zayıfsın seni daha zarif gösterecek modelleri dene ve en çok yakışanını ve içine sineni seç. ben bu modeli çok beğendim ama tabiki seçim senin.
gerçekten çok güzel modeller kafamda bir şeyler oluşmaya başladı ilginize çok teşekkür ediyorum cansınız