Bazı kişiler bunu iş haline getiriyor. -------------------------------------- Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
Birine aşık oldum çok sevdim ama karşımdaki yalancıymış evli olduğunu benden sakladı mutlu olmadığını ve ayrılacağını söyledi ama 2 yaşında kızı vardı evli olduğunu öğrendiğim günden sonra bir daha hiç görüşmedim çok canım yandı gururum incindi ama kimseninde ahını almadığım için içim rahat huzurluyum.
İşi: aşk -------------------------------------- Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
Tamam evli ama evli olduğu kişiyle mutlu değil ben onu o beni seviyor neden bırakan ben olmalıyım çok saçma.
Senle, mutlu olmadığına inanan bir başka bayan gelene kadar bekleyeceksin. Sonra o yeni bayan da senin bırakmanı isteyecek. Asıl sorun o Erkeğin eşi ile mutlu olmaya çalışması. -------------------------------------- Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
Eşini benimle aldattı beni kiminle aldatacak diye düşünürüm ve o beni ikinci kez aldatmadan ben ondan ayrılırım.