Kim kısa bir süre için olsa da,ERKEK olmak ister!?

Konusu 'Ah Şu Erkekler' forumundadır ve nad_vel tarafından 17 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. nad_vel

nad_vel Yeni Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Malesef söylemesi kolay da, ben eşimin yaptıklarını yapmaya kalksam boşar beni

2. recaikoz

recaikoz Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Erkekler ne kadar yapıyorsa kadının da o kadar yapma Hakkı'nın Olduğunu Hep söylerim. Ama hep insanlarda hayallerinden vazgeçmemeli. Siz eşiniz kadar ileri gitmeyin ufak bir deneme yapın. Benim eşim böyle bir girişimde bulunsa bir maceraya ışık yakarım :)

Ayrıca şu cümleniz çok önemli " onun yapılarını yapmaya kalksam boşar beni" biz erkekler de neden bunu düşünmeyiz Buda ayrı bir konu

--------------------------------------
    Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK

3. nad_vel

Biraz belki ağır olur,ama siz erkekler bencil olduğunuz için belki de bazı şeyleri düşünemiyorsunuz...Ben eşime senin yaptığın gibi yapacağım dediğimde,belki ihtiancını da benim gibi ayakta giderirsin diyor...

recaikoz bunu beğendi.
  4. nad_vel

Ayrıca yapmadığım bir şey değil...çocukken denemelerimiz olmadı diyemem...Hahaha

5. recaikoz

Erkeklik ihtiyacını ayakta gidermek değildir. Yoksa kadınlar da ayakta yapar sıkıntı yok. Erkek olmak bundan daha başka birşey. Şimdi bunda hemfikir olalım.
    İşlem ne yapmak istediğinize de bağlı. Hazır sofraya oturmak, kumandayı eline almak, haftasonu çocukları Erkeğe bırakıp erkek gibi gezmek. Bir gece erkek gibi sinemaya gitmek vs. Bunlar normal olam Şeyler. Ben 3 tık daha ötesini düşünüyorum yine normal geliyor. Yani o bilinen erkeklik özgürlüğünü ve yaptıklarını yapmak istemek gayet normal. Ve çocukluktakilerden daha farklı olur şimdi ;)
    Tesbih sallamak, bıyık burmak, önünden geçen bir güzele bakmak gibi... süper

6. nad_vel

Dediğiniz doğru da, erkekler sadece lafta izin verirler,yaptıklarının farkında bile değiller,aynı şeyi yapmış olsan da kendilerini görmezler seni ayıplarlar...Ya ni anlayacağınız erkek yapabilir görmez,kadın yaptıkça da olmaz kafasını yaşıyorlar...Ve ya şöyle bahane ürütüyorlar:ben bilmeden,anlamadan yaptım...sen bilerek düşünerek yapıyorsun...

7. recaikoz

Daha iyi ya ... Sen bilinçli yapıyorsun en azından...kendi iradenle...
    Ve bilmeden anlamadan kimse birşey yapamaz o işin bahanesi. Eşinizi en iyi Tanıyan siz olduğunuz için bana kolay geliyor olabilir. Benim burdaki ısrarım, Erkeğin kadına yaptığını kadın da Erkeğe yapabilmeli hayat Müşterek :) ben hayallerinizden vazgeçmeyin diyorum şartlar doğrultusunda...ve yapmak istediğiniz doğrultusunda

8. recaikoz

AMASYA'nın Kartepe köyünde her hafta Salı günü kadınlar erkek oluyor.

9. nad_vel

10. recaikoz

Eski mesajlara döndüm tek tek. Can sıkıntısından. Umarım siz de hayallerinize ulaşmışımızdır geçen bir yıl zarfında.

Sayfayı Paylaş