Meme ucu ameliyatı süt vermeye engel olur mu ?

Konusu 'Göğüs Estetiği' forumundadır ve Kardelen tarafından 30 Mart 2015 başlatılmıştır.

1. Kardelen

Kardelen Yeni Üye www.pembeoje.com

İri olan meme uçlarımı küçültmek istiyorum ama ya ilerde anne olursam bebeğime süt verebilir miyim meme ucu ameliyatı sonrası bebek emzirmeye engel bir durum söz konusu olurmu.

2. Sedaseda

Sedaseda Yeni Üye www.pembeoje.com

Ben anne olduktan ve bir daha doğum yapmayı düşünmediğim için yaptırdım meme ucu estetiği süt vermeye engelmi hiç bir fikrim yok ama emzirme dönemi iki katı büyüdüğü kesin meme uçlarının.

3. Ecegün

Ecegün Yeni Üye www.pembeoje.com

Ben meme ucu küçültme ameliyatı yaptırdım 2 yıl sonra anne oldum ve hiç bir sorun yaşamadım bebeğimi rahat bir şekilde emzirdim ama doktor seçimi çok önemli iyi araştırmanızı tavsiye ederim.

4. Müjgan

Müjgan Yeni Üye www.pembeoje.com

Ben bebeğimi büyüttükten sonra yaptırdım meme ucu küçültme ameliyatı ne olur ne olmaz diye.;)

5. bestegül

bestegül Yeni Üye www.pembeoje.com

Meme ucu küçültme ameliyatı sonrası çok ağrı ve acı oluyormu kızlar.

6. recaikoz

recaikoz Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Bunu yapan yada yaptırmayı düşünen bayanlar eşleri ile karşılıklı karar alıyorlardır herhalde. Ucunu kesip aradan parça alıp ucu tekrar geri diktirmek biraz ters geliyor bana gereksiz bir iş gibi. Bu meme ucları be kadar büyük olabilir ki? Vücudun sağlığına ne kadar zararı olabilir ki ( bence hiç ) zaten sütyenin altında kalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. SuZaNNa

SuZaNNa Yeni Üye www.pembeoje.com

Hayat görsel duruşunuzdan ibaret değil kızlar bazı kararları alırken mantıklı ve kendinden emin hareket etmek en doğrusu.

8. arastirankadin

arastirankadin Yeni Üye www.pembeoje.com

Hayır engel değil yaptıran insanları tanıyorum herhangi bir sorun yaşamadılar.Tabi doktordan doktorda değişir doktor seçimine dikkat et daha önce böyle ameliyat yaptığı hasta ile görüş. Ben yaptırsam arkadaşlarımın doktoruna giderdim herhalde onlar bir sorun yaşamadı.

Sayfayı Paylaş