TAVUK AYAĞI Asya’nın büyük bir çoğunluğunda, Jameika ve Peru mutfağında yer alan ve genellikle çorba olarak veya siyah fasulye sosuyla servis ediliyor. Büyük bir kısmı kıkırdak olan tavuk ayağının küçük bir parçası kemikten oluşuyor. SIÇAN-VİETNAM (ÇİN-TAYLAND) Tarlalardan çiftçiler tarafında toplanılan fareler, Özellikle akşam yemekleri için tercih ediliyor. kızartılmış ve biftek haline getirilmiş halleri tercih ediliyor. AKREP (ÇİN VE VİETNAM) Ahtapot gibi kızartılarak yenmesinin yanı sıra çikolataya batırılarak veya çorbaların içinde de servis edilebiliniyor. Pekin’deki gece marketlerinde rahatlıkla bulunabilinen akreplerin yanı sıra deniz atlarınıda bulmak zor değil. DURİYAN MEYVESİ-GÜNEY ASYA Kokusundan dolayı toplu taşıma araçlarında ve taksilerde yenmesi yasaklanmış. Tüketilirken insanlarda uyandırdığı his ise tuvalette böğürtlen yemek gibi olduğu söyleniyor. KOYUN KAFASI (NORVEÇ) Özellikle noel döneminde tercih ediliyor. kafa derisi ve beyin ayıklandıktan sonra pişiriliyor ve ilk olarak sıcakken gözlerinin yenilmesiyle başlıyor. Dünyadan diğer manzaralar… Daha fazla devam edemiyeceğim bende mide diye bir şey kalmadı.
Ada'm fare satıyor birde sinek gelmesin diye yaprak sallıyor. Hijyen önemli tabi -------------------------------------- Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK