Sarı Dişlerine 10 Dakikada Veda Et!

Konusu 'Ağız ve Diş Sağlığı' forumundadır ve Balıkburcu tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. Balıkburcu

    Balıkburcu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Zaman içerisinde dişlerin beyazlığını mı yitirdi? Hatta içtiğin çay, sigara, kahve yüzünden sararmaya da başladı, değil mi? Aynada kendine gülümseyemediğin gibi arkadaş ortamlarında ya da yeni bir tanışmalarda o güzel gülüşün yerine kuru bir tebessümle mi geçiştiriyorsun muhabbeti?

    [​IMG]

    Peki güzel gülüşünü kendinden ve hayattan daha ne kadar esirgeyeceksin?

    Şimdi hazır ol! Dişlerini çok kısa bir süre içinde inanılmaz derecede beyazlaştıran çok özel bir ürün ile karşılaşacaksın; White Light! Diş hekimine gidecek zamanın, paran ya da sabrın yoksa, White Light senin için mükemmel bir ürün. Ayrıca, evinde haftalar ya da aylar süren diş beyazlatma işlemleriyle uğraşmak istemeyenler için de son derece elverişli.

    White Light’ın en iyi yanı; bir lazer diş beyazlatma işleminin tüm avantajlarını, hızlı ve kolay kullanımıyla sunabilmesidir.

    [​IMG]

    Ve sonuç; 10 dakikada kendine daha da güvenmeni sağlayacak içten kahkahalar. Artık fotoğraf çektirirken, arkadaş ortamında komik birşey anlatıldığında, yeni tanıştığın birini etkilemek için rahatça gülebilirsin. Beyaz dişlerinin görüntüne ekleyeceği sağlığı ve şıklığı hayal etmen White Light’ı denemen için yeterli birkaç nedenden sadece biri.

    Alıntıdır!
     
  2. Duygu

    Duygu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Kullanan bayanlar bu ürün hakkında bilgisi olanlar paylaşımlarınızı bekliyorum ilgimi çekti denemek istiyorum yardımcı olun.
     
  3. İpek

    İpek Yeni Üye www.pembeoje.com

    Doğal yöntemleri tercih ederim.
     
  4. Filiz esin

    Filiz esin Yeni Üye www.pembeoje.com

    sigara kullananların ilgisini çekecek bir konu.
     
  5. Füsun

    Füsun Yeni Üye www.pembeoje.com

    deneyip memnun kalan varmı
     
  6. Züleyha

    Züleyha Yeni Üye www.pembeoje.com

    çok inandırıcı gelmedi bana.
     

Sayfayı Paylaş