10 kilo aldım :)

Konusu 'Kilo Alma Yöntemleri' forumundadır ve ModaninKalbi tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. ModaninKalbi

    ModaninKalbi Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    kızlar bende yiyipte kilo alamayanlardandım.7 aylık 1.800 gr doğmuşum o yüzden diolardı alamazsın sen kilo. neler denedim. geceleri balllı muzlu sütler yemek yiyipte uyumalar.40 koli bıldırcın yumurtası içtim balık haplarıda cabası ama olmadı kilo alamadım ne denediysem olmadı. sürekli bacaklarımla zayıflığımlada dalga konusuydum ayrıca zayıfım die ağladığımı biliyrm yani.

    39 kiloyla liseyi bitirdim şuan 24 yaşındaym 4 yıl önce 40 kiloyla işe başladım.42 kiloyla nişanlandım 47 kiloyla gelinliğimi giydim. 5 aylık evliyken 55 kiloya çıktım şuan 9 aylık evliyim ve 57 kiloyum kilo almayada devam edicekmişim gibi bi his var içimde şimdide kendimi yemekten alamıyrm iştahım çok açık sürekli yiiyorum çok şişko olucam die korkmaya başladımeyvahedigeldismile kilo almaya çalışan ben :)

    nedenini bilmyrm aslında. bekarken 6 ay dianne doğum kontrol hapı kullandım adet ağrıları için bazıları bundan dio bazıları balık hapları anca etki etti dio. bazılarıda evlendin hormonların değişti ondan diolar hepside olabilir.

    ne olduysa iyiki oldu ama durmuo bu kilolar almaya devam ediyrm ve korkuyrm son 1 ayda 2 kilo daha aldım. ve hamile gibi göbeğim var herkes bebekmi die soruo canım sıkılıo.

    yaz geldi bikinim ve hiçbir kıyafetim olmuo ve gülüyorum kendime :)
    zayıflıktan kıyafetlerim olmazken üzerime göre bulmazken hatta alıp daraltırken şuan dolabımı yenilemek zorundayım :)

    öle işte kızlar eğer bekarsanız dert etmeyin evlenince alamadığınız kilolar fazlasıyla size geri gelebilir :)
     
  2. Setenay

    Setenay Yeni Üye www.pembeoje.com

    Tebrikler canım tepe tepe kullan kilolarını ne mutlu sana :p:)
     

Sayfayı Paylaş