Kalıcı yüz dolgusu

Konusu 'Yüz Dolgusu' forumundadır ve inna tarafından 14 Mart 2015 başlatılmıştır.

1. inna

inna Yeni Üye www.pembeoje.com

Kalıcı yüz dolgusu nasıl yapılıyor ve kaç seansta tamamlanıyor ? Kalıcı yüz dolgusu ameliyatsız olarak nasıl yapılıyor ve fiyatları nelerdir ?

Çimen bunu beğendi.
  2. DR. Mehmet Akgün

DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

Kalıcı yüz dolgusu demek hatalı olur. Yarı kalıcı demek daha mantıklı. Zira yüze ne yaparsan yap sonsuza kadar sürecek bir işlem yok. İster operasyon yap ister silikon kullan istersen yağ enjeksiyonu veya hazır dolgu. Hiçbiri sonsuza kadar kalmaz. Zaten kalması da doğru olmaz.

Günümüzde yüz için en popüler uygulama hazır dolgu kullanmaktır. Bu da tek seansda yapılabilecek bir işlemdir. Fiyat vermek aslında doğru olmaz. Zira hangi dolgudan kaç adet yapılacağı fiyatı belirler. Neredeyse 300 e yakın dolgu markası var artık. Fiyatları da 100 tl den başlayıp 2.000 tl ye kadar çıkabiliyor. Yüze uygulanabilecek ve sorun yaşanmayacak dolgu rakamları 600 tl den başlar. Üst limit sizin ne istediğinize bağlı olarak değişir. Data detaylı bilgi için lütfen iletişim kurunuz.

3. Badegül

Badegül Yeni Üye www.pembeoje.com

Ben geçici dudak dolgusu yaptırdım kalıcı olmadığını biliyordum fakat 3 ay gibi kısa bir süre sonra yok olacağı hiç aklıma gelmemişti kalıcı dolgu yaptırmanın bir zararı varmı dır kalıcı dolgu yaptırmayı düşünüyorum.

4. DR. Mehmet Akgün

DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

Yapılan dolgunun 3 ay gitmesi , seçilen dolgu ile ilgilidir. Daha uzun giden dolgular mevcut. Onlardan seçilebilir. Kalıcı dolgu diye bir kavram yok şu an. Zaten eşyanın tabiatına aykırı. Düşünsenize heryer zamana bağlı olarak form değiştirirken dudak palyalço dudağı gibi hep aynı formda kalacak. Ömür boyu iyi görünmek kulağa hoş geliyor ama Silikonlu dudak emin olun kısa süre sonra kabusunuz olur.

Sayfayı Paylaş