Lazerle Cilt Yenileme

Konusu 'Cilt Estetiği' forumundadır ve Victoria tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    Lazerle Cilt Gençleştirme
    Cilt yenileme bir çok tedavi yöntemi ile cildin revize edilmesi ve en uygun şekilde yapılandırılmasıdır. Cilt yüzeyindeki lekeleri, akne ve sivilcelerin çukurluklarını, izleri, matlığı, cansızlığı, ölü deriyi, kızarıklıkları gibi bir çok cilt problemini ve estetik görünümü bozan unsurları düzeltmek için uygulanan işlemlerdir.

    Cilt Yenileme İşleminde Hangi Yöntemler Kullanılır?

    • Dermabrazyon
    • Mikro dermabrazyon
    • Kimyasal peeling
    • Bitkisel peeling
    • Mekanik peeling
    • Lazer ile leke, iz, çatlak tedavileri
    • Fraksiyonel lazer
    • Karbon peeling
    • Radyofrekans
    • Prp gibi tüm cilt ve lazer uygulamaları cilt yenileme işleminde kullanılır.
    Özellikle de dermabrazyon amaeliyatları ve mikrodermabrazyon işlemleri sıklıkla tercih edilen cilt yenileme yöntemleridir.

    Cilt Yenilemede Hangi Yöntem Tercih Edilmeli?

    Estetik görünüm ve cilt sağlığı için var olan tüm bu yöntemler başarısı kanıtlanmış olan yöntemlerdir. (FDA Onaylı işlemler ya da FDA onaylı cihazlar ile yapılan işlemler. )

    Buna ek olarak her insanın cilt ihtiyacı, yaşı, cilt yaşı, ten rengi, hormonal yapısı, yaşam tarzı, görünümü, genetik kodları farklıdır. Tüm bu farklılıklarda cildi, deri yapısını, cilt tipini ve cildin ihtiyaçlarını farklılaştırır. Tüm bunların ışığında da her cilt için farklı cilt gençleştirme yöntemi daha başarılı olmaktadır.

    Örneğin, cilt problemleri, lekeleri, izleri ve diğer problemleri çok yüzeysel olan bir hasta için bitkisel peeling ve diğer peeling yöntemleri yeterli olmaktadır. Fakat derin ve yerleşmiş problemler ise dermabrazyon, lazer yöntemleri ile çözümlenebilmektedir. Bu konuda en doğru bilgi cilt, yaş gibi kriterler incelendikten sonra şekillenir.

    Cilt Yenileme İşlemleri Nasıl Yapılır?

    Her işlem farklı olduğu için her işlemin farklı bir uygulama tekniği, süresi tipi vardır. Fakat peeling işlemleri haricinde genellikle lokal anestezi kremleri uygulanır. Peelinglerde anestezi uygulanmaz çünkü acı, ağrı hissedilmez. Bunun dışında yapılan tedavilerde anestezi ile hasta konforu sağlanır.

    İşlemler Kalıcı Mıdır?

    Bu işlemler, ömür boyu kalıcı değildir. Çünkü yaşlanırken cildimizde aynı zaman diliminden geçerek eskir. Bunun yanı sıra yapılan işlemlerde kullanılan ilaçların etkisi zamanla deri hüzreleri tarafından emilir ve işlevini yitrir. Bu nedenlede işlemler ömür boyu kalıcı değildir.

    Cilt Gençleştirme İşlemi Kimlere Yapılabilir?

    Gebe olmayan,bebeği emzikten kesilmiş olan bayanlara ve hormonal gelişim ve değişim sürecini bitirmiş olan herkese uygulanır.

    Cilt Gençleştirme İşlemleri Ne Zaman Yapılmalı?

    Bu işlemler hem yaşlanma etkilerinin yavaş yavaş görülmeye başlandığı dönemde yapılır hem de yaşlanma gerçekleştiği zaman yapılır. Fakat her sağlık ve estetik işlemi gibi cilt gençleştirme uygulamalarında da çok geç kalınmadan işlemler yapılırsa daha başarılı ve etkili sonuçlar elde edilerek önlem alınmış olur.

    Her Cilt Gençleştirme İşleminden Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Cilt yaşlanması hem hormonal hem de dış etmenler ile gerçekleşir. Bu nedenle bu tedaviler ile görünümünüzü daha iyi bir duruma taşırken hem de hayatınızda ufak değişim ve dikkatler ile bu estetik görünümleri destekleyebilirsiniz.
     
  2. nilay35

    nilay35 Yeni Üye www.pembeoje.com

    çok faydalı bir konu teşekkürler
     
  3. Eliz

    Eliz Yeni Üye www.pembeoje.com

    Bayanlar nasılda anlıyor bir birinin halinden teşekkürler.
     
  4. Fatmagül

    Fatmagül Yeni Üye www.pembeoje.com

    Yaşımız ilerledikçe mutlaka ihtiyaç duyacağız faydalı paylaşım teşekkürler.
     

Sayfayı Paylaş