Balıkburcu size annenizi kaybettiğiniz için içten üzülüyorum ama her gerçeğiyle bu hayat. Benim de annemi ve babamı kaybedeli altı yıl oluyor. hayat...
Benim eşim çok ama çok hırslı. Ama o kadar da çalışkan değil. Yani zamanının çoğunu işinde geçirmiyor. Ama bir erkeğin çok çalışkan ve hırslı olması...
Bir erkeğin kendi üzerinize dikkatini çekmek için en önemlisi bakımlı olmanız lazım. Saç, makyaj, cilt gizelliği. Her zaman gülümseyerek gezin. Kim...
Valla ben evlenmeden önce birinin benden hoşlandığını bakışlarından aramalarından anlardım.
Evlilik dışı ilişki derken aldatma konusunu mu diyorsunuz? Eğer öyleyse bence hiç normal değil. O zaman niye evlendiniz ki.
İnşallah sizin saşlaınıza da etkisini verir.
Pembe teşşekkür ederim.
Çok komik olabilir. Ama benim eşim biz sevgiliyken bile hiç ama hiç mesaj atmadı. Çünkü her beraberdik zaten.Evlendikten sonra bir kere attı o da...
NE tür ceza olabilir ki?Bence annem ve babam dışında kimse bana ceza veremez. Benim için zaten eşimi kızdırdığım zaman en büyük cezası konuşmaması.
Rica ederim. Ben haftada iki kere kullanıyorum. Siz de bu şekilde ya da zamanınız yoksa haftada bir kere de yappabilirrsiniz.
Teşekkür ederim. Ben de denerim. Peki rimelin hangisini tavisye dersiniz. Orda çeşitleri var ya ondan sordum.
Zamanı yazmayı umutmuşum kusura bakmayın. Domatesleri ekledikten sonra 10-15 dk daha pişiriyorsunuz. İlk kıymaları atınca 20 dkya kadar...
Bence de şimdi başlayacak savaş iki Gül'ün arasında. Bir de Yonca'nın oyunları ortaya çıksa çok güzel olur da. Şimdi Cahide'yle Gülfem'in yaptıkları...
Kanal D'de cumartesi günleri çıkan Güllerin savaşı dizisinin hayranlarınnı bekliyorum.
SEBZELİ KIYMA KAVURMASI Malzemeler: 500gr kıyma 2 adet kuru soğan 2 adet sivri biber 2 adet domates tuz, kimyon, kekik, pul biber sıvı yağ isteğe...
Arkdaşlar oriflame markasının parfümünü 4 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. fakat başka ürünlerini hiç kullanmadım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Saçlarınızın yumuşak olmasını istiyorsaanız bu maskeyi uygulayabilirsiniz. 2 kaşık zeytin yağı ve 2 kaşık su buharında ılıtılmış balı karıştırıyoruz....
Burası da balıktan yapılan her çeşit yemekler için olsun. İlk yemek tarifi FIRINDA ÇUPRA BALIĞI Malzemeler: 4 orta boy çupra (kişi başı) 3 adet orta...
Burda tavuktan yapılan tüm yemeklerin tariflerini yazabilirsiniz. İlk yemek tarifi FIRINDA TAVUK BUT Gerekli malzemeler: 4 adet kalçalı but 2 diş...
Evet ben bir kere de değil bir kaç kere erkeğe tokat atmak zorunda kaldım. Sebebi de aldatırken yakaladığım. Şuan eşime güveniyorum ve onun bana...
İsimleri virgülle ayırın.