sende haklısın.
zencilerin teni kokar derler sadece bir duyum ama olsun parfüm diye bir şey var ben evlenirdim sanırım bekar olsaydım:p
Yok canım çok saçma geldi bana.o_O
faydalı olmuşsam ne mutlu bana sevgiler.:)
Detaylı bilgi vermiyorum hanımlar biraz merak edin. Mehmet beye çok teşekkür ediyorum artık bütün aynalara gülümseyerek bakıyorum tabiki yeliz hanım...
Yeliz hanıma çok teşekkür ediyorum bizler için bir adım atmış Mehmet beyin de bizi kırmayacağına ve bir kampanya yapacağına inanıyorum. şimdiden...
Tabiki giydiğiniz gelinlik kadar gelinliğin içine ne giydiğinizde çok önemli güzel bir paylaşım.:D
Ben yıllardır kullanıyorum ama bir erkekle aynı parfümü kullanıyor olacağımı hiç düşünmedim bilseydim eşimle ortak kullanırdık:rolleyes::rolleyes::D:D
Ama bir okadarda keyifli ve muhteşem bir duygu bayanlar her kadın anneliği annelik duygusunu yaşamalı bence.:):rolleyes:
[IMG] Anne adaylarının doğuma kadar olan süreci sağlıklı geçirebilmek adına dikkat etmesi gereken 10 altın kuralı biliyormusunuz her hamile bayanın...
[IMG] Gerçek kadın parfümü her bayanda mutlaka bulunmalı.
Aynen haklısınız.
Evet haklısınız baştan yanlış yöntem uygulanmış bana teşekkür ediyorum Mehmet bey.
Ben 1 yıl önce yaptırdım bikini bölgesine lazer epilasyon 4 ay sonra tekrar tüyler çıkmaya başladı bende bir daha gitmedim sinirlendim ama bu gün...
Rahat, sıcacık, sade ve rengarenk… En sevdiklerimiz ve belki hemen her gün kombin yaptığımız kıyafetlerden bahsediyorum. Pijamalar… Günümüzde...
Sütyen seçimi çok önemli göğüs sarkmalarında.
Sahte parfümler var piyasada dikkat etmek lazım.
faydalı bilgiler teşekkürler.
güzel örgü modelleri olmuş elinize sağlık.
Her kadın ister göğüsleri bakımlı ve dik dursun ister faydalı bilgiler.
İsimleri virgülle ayırın.