tavsiyelerinin devamını her zaman bekleriz canım.
bittiği zaman gayet şık bir görüntü çıkıyor ortaya yapımıda gayet kolaymış paylaşım için teşekkürler.
meyve suyunun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben meyveleri meyve olarak tüketilmesi taraftarıyım.
Her kez her şeyi çok güzel yapacak diye bir kural yok diymiii amaa
resimli olsaydı daha anlaşılır olurdu pek anlamadım ben galiba.
Ekmeklerin uzun sure dayanmasi icin, bir torbaya koyup hava almasini engelleyelim. Boylece 5-6 gun bayatlamadan dayanmasini saglamis oluruz. bu...
Küçük manken olmuş :)
Benim senin gülüşlerinin olmadığı bir yerde ışığımda olamazki zaten ... daha ne desin kiii
Doğru olduğunu düşündüğümüz yanlış yada eksik bir çok bilgi var kafamıza yer etmiş hayatta bunları düzeltmek çok kolay olmasada bir yerden başlamak...
Her konuda olduğu gibi et tavuk ve balık pişirirken bazı detaylara dikkat edilirse daha sağlıklı ve lezzetli olur pratik bilgiler püf noktalar....
Yumurta hakkında bildiğiniz ve bilmediğiniz bütün sorularınızın cevaplarını burada bulabilirsiniz. Yumurtanın dağılmaması için ne yapmalı? Suya...
Mutfakta ihtiyaç duyacağınız kısa ama önemli bilgiler. patatesin çıtır çıtır olmasını istiyorsanız yağına sirke katmayın, yağ patlar. sirkeli suda...
İsimleri virgülle ayırın.