Pirinci sıcak suda 15 dk biraz tuz ekleyip bekletmek gerçekten iyi oluyor.bire bir su ekleyerekte pişirice tane tane olur.
Tabiki kendine güveniyorsan doktorun onaylıyorsa olabilir ama ben olasam 37 yaşımdan sonra düşünmem ki sen 40 yaşındasın bebek bakımı ve çouk peşinde...
Kraliçem ne kadar iyisin hiç üşenmeden arkadaşlarım faydalansın diye arştırmış bulmuş ve bizimle paylaşmışsın canım çok iyisin.:D
3 ay sonra düğünümüz var herşey tamam ama salon bomboş ben şık görünsün istiyorum eşim rahat olsun kullanışlı olur rahat rahat otururuz diyor karar...
Ütü istemeyen beyaz renk perdelere bakmanı tavsiye ederim.
Çok çok kiraz yersen fayda eder belki kiraz dudaklı olursun.
Çok tiksinir ve hiç sevmem evinde besleyen akrabam veya arkadaşım olsa evine adım atmam asla.
Evde kertenkele düşünemiyorum çok saçma bırakın kendi ortamında kalsın onun ve sizin sağlığınız için bence en iyiysi bu.
Çok şirin gözüküyorlar ben kaplumbağaları severim ama evde bakmak zor doğal ortamlarında kalmalılar bence.
Bence almamakta haklısın evde köpek beslemenin sağlıklı olmadığını düşünüyorum aslında ben evde hayvan düşünemiyorum.
Erkek ve kilotlu çorap bana çok tuaf geldi bence kabullenmemeye devam etmelisin ben asla giymesine izin vermem hanımlar siz ne düşünüyorsunuz.
Kim kime daha aşık bayanlar.paylaşımlarınızı bekliyorum.
Evet kızlar her meyve mevsiminde tüketilmeli yoka fayda değil zarar verir. karpuzuda yazın yemeliyiz.
Kızlar eşimin iş yapmasını istemem ama çöp attırmak bu olabilir bende denicem.
marka olmasına değilde ürünün kaliteli olmasına bakarım en çok dikkat ettiğim şey budur pazardan olsun kaliteli olsun alırım yani;);)
Ne yalan söliyim her noktasını seviyorum eşiminnn:oops::oops::oops:
Allah gönlüne göre versin duasından başka yapılabilecek bişey yok canım;)
Bulaşık makinası kullanıyorum günlük çıkan bütün bulaşıkları tek seferde makinaya atıyorum.
valla yerine göre olmasını tercih ederim hep kılıbık olursa onada erkek denmez yani :D
her gün rutin temizlik haftada genel ve son olarak ta aylık periyodik temizlik prensibim vardır :p:p
Separate names with a comma.