aşkın kalıcı olduğunu düşünmüyorum ama sevgi gerçek bir sevgi varsa bir ilişkide işte o ilişki uzun ömürlü olur ve sonsuza denk gidebilir.
Kadın yada erkek bir çok bireyin ağrılar ve bacaklarda oluşan görüntüler nedeniyle sıkıntı yaşadığı varis nedir nasıl tedavi edilir yaşlılar gençler...
Ben 3 ila 4 özelliği bir arada bulursam onada şükrederim.
Sanal ortamda yapılan konuşma ve görüşmeler nereye kadar saklanabilirki önemli bir isim değilseniz dert etmenize gerek yok kimin umrunda olur ki bir...
Aşk dünyada ki en güzel duygu ben aşk yazardım.
Düzensiz yapılan her şey vücuda farklı etki gösterir kimi kilo alır kimi kilo verir.
Bir ayda 4.5 kilo çok değil ama zorlanmaman güzel teprikler :)
Hiç duymamıştım sağlıklı bir diyet uygulamasıdır umarım.
diyet eşliğinde yeşil çay içersen mutlaka kilo verirsin Deryacım :)
Hayatta hayellerimizi ertelememeliyiz ve her ne yaşamak istiyorsak zamanında yaşamalıyız 40 yaşından sonra anne olsa bile ne kadar mutlu olabilirki...
Günümüzde suni sancı tercih eden yok genelde bayanlar kolay diye sezaryenle doğumu tercih ediyor.
Kılcal damar bende de var bide benimkiler bazen tuaf bir hal alıyor lazerle kesin çözüm sağlanabiliyor mu yaptıranlar varmı.
Ne yapalım benimkilerde çok büyük küçültmek istiyorum ama bekarım ilerde anne olduğumda bebeğimi emzirmede sorun yaşarmıyım estetik yaptırırsam bunu...
Separate names with a comma.