Hedef: Aç kalmadan haftada 2 kilo vermek. Günlük kalori: 1400 Kcal Kilo vermek istesek bile, beslenme düzeninde oluşan kısıtlamalar insanın diyet...
Enerji Veren Diyet Güçsüz kalmanıza izin vermeyecek yiyecek seçimlerinizle pillerinizi yeniden doldurmanın nasıl kolay olduğunu görün. Eğer...
Kan Grubuna Göre Diyet 0 Grubu Yapısal özellikler Etobur. Dayanıklı sindirim sistemi. Fazlasıyla aktif bağışıklık sistemi. Çevresel ve...
7 Günde 3,5 Kilo Zayıflayın Ünlüleri incelten detox gurusu Jason Vale, sadece taze meyve sebze suyu içerek 7 günde 3,5 kilo zayıflayabileceğinizi...
Öğrenci Diyeti Bu diyete ara öğün olarak hergün saat 10:00’da ve 16:00’da 150 gram meyve ekleyebilirsiniz. Diyet esnasında bol sıvı tüketmeye özen...
Arkadaşlar bu kremden arıyorum, en uygun nereden alabilirim acaba?
kızlar ben artık çok rahatsız oluyorum ve muzdaribim açıkçası. kozmetik mağazalarından her hangi birşey almaya, bakmaya ya da öylesine gezmeye...
Varmi bileeeeeeennnnn saglikli ve guvenilir kapida odemesi olannn???
oriflame işinin getirilerini kazançlarını.. zor yanlarını konuşalım istedim
Haifa Wehbe Lübnanlı manken, aktris ve şarkıcı. Lübnanlı bir baba ve Mısırlı bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Wehbe, Miss Lübnan güzellik...
Nadir Göktürk 1950 Mersin doğumlu. Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu. Grubun kurucularından. Müzikleriyle ve şarkı sözleriyle gruba katkı...
13 Mart 1986 yılı İstanbul doğumlu olan Ardem, Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvarı hafif batı müziği bölümünde aldığı 4 yıllık eğitimin...
Necva Kerem (Arapça: نجوى كرم; Şubat 26 1966) Lübnanlı şarkıcı. Mavval türündeki şarkılarıyla...
1. Vestel Arçelik -TÜRKİYE 2. Nvidia -----------------Amerika 3. Ati ---------------------- Kanada 4. Viewsonic---------- ABD 5. Sony...
Turkce kullanim kilavuzu olmayan bir urun satin aldiniz ve ozelliklerini ogrenmek icin kullanim kilavuzuna goz atmak istediniz. Ancak kilavuzun...
Mobilya Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Mobilyaların insan hayatındaki önemi çok büyüktür. Bedenen ve fikren dinlenmeye ihtiyacı olan...
[IMG] [IMG]
Benim en sevdiğim makyaj malzemem pembe rujum ve göz kalemım peki ya sizin nedir
Kadın olarak hepimiz makyaj yapmayı çok severiz. Peki, sizce en büyük makyaj hatamız nedir? Açıklıyoruz hanımlar! Son zamanlarda yapılan en büyük...
Separate names with a comma.