Arkadaşlar reklamlarda da çıkıyor bu www.ucuzabilet.com sitesini hiç kullanan var mı ?
Hoşlandığınız kişinin sizinle sevgili olmak isteyip istemediğini anlamakta zorlanıyorsanız bu ipuçları karar vermenize yardımcı olabilir......
Sorumuz şu; Evli birine aşık olsanız ne yaparsınız?
Merhabalar, bu yazımda çekici bir gülümsemeye sahip olmanın insan ilişkileri konusundaki önemine değinmek istiyorum. İletişime dair istediğiniz...
Erkeklerin Kadınları Çıldırtan 15 Huyu [IMG] 1. Arkalarında bıraktıkları dağınıklık [IMG] 2. Ne istediklerini bilmemeleri [IMG] 3. Sabırsızlıkları...
Kırık bir kalp hiç iyileşmeyecekmiş gibi gelir ama onu da iyileştirmenin yolları var. Kırık bir kalp hiç iyileşmeyecekmiş gibi gelir. Ancak...
Sevgilisiyle evlenmeyi kafasına koyan Japon adam, evlilik teklifi için seçtiği son derece sıra dışı bu yöntemle Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi...
OSHO-SEVGİ(ALINTIDIR) [IMG] İDEALİSTLER MÜKEMMELİYETÇİLİK VE MUTEVAZİLİK Herkes öyle bir şekilde yetiştirilmiştir ki, herkes birer idealist olmuştur....
1-Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten(Farklılıklara Saygı Göstermek) https://www.google.com.tr/url?sa=t&r...82001339,d.bGQ [IMG] Karşı cinsin bize...
Ay çekildi, karanlığın ortasında, gelmeyecek olan yari beklemenin zamanıdır şimdi. Beyhude kaçıncı bekleyiş olacaktır bu, kaçıncı hayal kırıklığı......
“Aşkı, yalnız aşkı anlat” diyorsun bana, anlatıyorum, dinlemiyorsun. Aşka gözlerini kapayıp “Kalmadı böyle aşklar” diyorsun. Sorma o zaman,...
Lütfen.. Bir Kezde Olsa Okuyalım.Eşlerimizi Anlıyalım.. Bülent, avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaşlarında...
İnsanları dış görünüşüyle değerlendirmemek gerekir. Bazen çok pahalı bir elbise içinde, kalitesi çok düşük bir insanda görebilirsiniz. Remzi Karakuş
Rejimde Misiniz? Bu Yiyeceklerin Hepsi 200 Kalori Bahar ayları yaklaştıkça rejime başlayanlar, kalori sayanlar arttı. Ama zaten zor olan bu süreçte...
Annem yıllar önce Tv de gördüğü bir kokteyl seti almıştı ve yanında bir kitap hediye gelmişti.O kitap elime geçti.Kitabın adı çok dikkat çekici...
Arkadaşlar bu hafta şok marketlerde fantom 5 çekerli süpürge 119 tl
[IMG][IMG] [IMG][IMG] [IMG][IMG] [IMG][IMG] [IMG][IMG] [IMG][IMG] [IMG][IMG] [IMG][IMG] [IMG]
[IMG] --- [IMG] --- [IMG] ---- [IMG] --- [IMG] --- [IMG] --- [IMG] --- [IMG] --- [IMG] --- [IMG] --- [IMG]
[IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]
Hiyerarşi neyse şimdi uydurdum ne ola ki? Neyse uzatmadan resimler... [IMG] [IMG] [IMG][IMG] [IMG] [IMG][IMG][IMG] [IMG] [IMG] [IMG]
Separate names with a comma.