Verilen kelimeden yeni kelimeler uretiyoruz ornekte olduğu gibi Kelime vermeyi de unutmuyoruZ Ornek: köstekli saat as-at-al-ak-il-is-it-öt-öl-ek-el-et-kel-kek-kil-kat-kas-kal-kök-set-sel-ses-sek-sil-sit-sis-tek-tas-tat-tel-tik-ela-ata-ala-asa-ali-asi-ait-köse-köle-kist-kase-kale-atak-atik-asit-akil-aksi-aile-aksi-eksi-eski-elit-kasa-klas-kati-saat-söke-etli-elti-esat-ilke-istek-salak-kalas-tatil-katil-kaset-sakal-talat-tekli-takke-öteki-taksi-sikke-eksik-kötek-kitle-tekil-atlet-kalite-taksit-köstek-taklit-tekila-asalet-köstekli TELEVİZYON KUMANDASI Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Manda-kum- dana- ada-koyun-semiz-temiz-ele-elek-tel-vizyon-yol-kol-adam-mide-oyun-doyum-saman-zaman-aman-vazo-kumandan-dans-yosun-yama-tez-tiz-tas-tasma-asma-asmak- -----yoruldum artık., YABAN HAYVANLARI Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaban Hayvanları Aba-abla-abana-aban-ayva-aylan-ayla-ban- bana-banla-yalan-van-vana-an-anla-anlar-nalan-lar-arı-ayran-hav-havan-yar yarıl -hala-yavan-havlar-havla-anı- yanar-anlayan--anır-yanıl- alya-atla--yan-kanar-alay-halay- Domates Biber Patlıcan Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YABAN hayvanları 'ında "T" harfi Yok ki atla kelimesini nasıl yaptın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Domates biber patlıcan -------------------- Can cani pat esmer atlı tatlı mate don amca altı bir bit ip pis tat amos (antik kent) anca sen sene cami cam cama cemaat it itaat tepsi sam tis depar atar satar sap sabi saplı sapan saban sarı car cari bal arı darı Sibel dilber er erat ercan sercan derman para patron..... ----------------------- KARANLIK AYDINLIK Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karanlık Aydınlık Kar-karan-ana-an-anar-nar-nara-rank-ara-aran-anla-anka-kana-kan-alla-allak--kanar-anlık-kıl- kal-al-ala-ayla-aylan-alaka-ayna-ayan-dayan--kral-kandır-kandıra-anır -kayır -arya--yarık-karık- alkan-kalır -ak-akla-akıl-ad-adıyla -adı-adıl-adına-adınla -kaynak-kayın-kadın-kadınlar -kalın- karın-karınla-kadınla,- dayı- kayak -kıyak- kırana-kıran- yalın-yakın- yara-yaka-ya da-dalak-aydın- akran-akranlik -yakı- dar-dara -dal-dala-alay Beyazlastırmak Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyaz ırmak asmak Laz Beyza yaz yazı yazım yazmak astım bey bela kama katır kalas kayıt kasıt azalmak azmak yamak ***** yatak yatır ıslamak ıslatmak --------------- KALBİ YARALI Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kalbi Yaralı Kal-bilal-bira-yara-yalı- kala-rak-lara-lak-ara-kara-kaba-bak-baka-bakla-ayla-alya-akla&kaya-baki-aral-arak-lakab-ibra-abla-aba-ala-alaka-ayar-araba-arık-arka-arkaya- -@kalay-lir-lar-lak-yalak-yalaka-ari- akıl-akli- Araka-bayar-bay-yar-karalı Kol Dugmeleri Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yazmazsam kimse yazmayacak galiba. Ben istiyorum ki geniş katılım olsun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi