güney korelerden ülkemize kadar gelen bi umut ışıgı.ben keşfedeli henüz bir hafta oldu ama vücudumda degişiklik oldugunu hissediyorum.günde kırk dakika yatıyosun ve yeşim taşından elde edilen alkali suyu içiyosun o kadar. anlatılanlar bana mantıklı geldi.sizinle de paylaşmak istedim.hiç bir yan etkisi olmayan bir alternatif. şimdi size seminerde duyduklarımın birazını anlatacagım.... bu yatak vücudumuzun temel diregi olan omurgaya masaj yapıyor.omurgası saglıksız olan bir insanda ne tür hastalık ararsanız bulursunuz.bu yatagı özel yapan masaj yapmasının yanı sıra (ki sa mun sug) yani yeşim taşıdır.yeşim taşı mineral bakımından zengin bir taş.yeşim taşı ısındıgı zaman minerallerini etrafına yayıyor ve güneşin faydalı ışını olan kızıl ötesi ışınını vücudun 7 santim derinlerine kadar yayıyor.vucuttaki kan dolaşımını hızlandırıyor kas,sinir sistemini ve kemikleri güçlendiyor.rahimde bir kas oldugu için onuda tedavi ediyor.kistleri eritiyor.bu yatak sayesinde çogu kadın çocuk sahibi oluyor.......dediler. merak ettiklerinizi sorabilirsiniz elimden geldigince yardımcı olaya çalışacagım. bu yatakları denemek bedava isterseniz ömür boyu deneyin. isim vermek yasak mı bilemedigim için vermedim ........MEDİKAL TERMAL MASAJ YATAGI