Müslümanların Masumiyeti adlı o filim!!

Konusu 'Türkiye ve Dünya Gündemi' forumundadır ve Sarısaçlım tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Sarısaçlım

Sarısaçlım Saygın Üye www.pembeoje.com

İlk defa konu açacağım. Pembeoje.com da çok aktif olamamla birlikte hata yaparsam konu yöneticileri lütfen uyarsınlar.Sevgili arkadaşlarım küfür içeren konuşmalar,birbirimizi tahrik edici,ırk,dil,din,renk ayrımı yapmadan tatlı tatlı atışalım istiyorum..

Peygamber efendimize yapılan ve Müslümanlara hakaret içeren bu filim hakkında ne düşünüyorsunuz?Yalnız ben filimi izleyemedim filmin çevirisi olmadığı için..Sosyal medya ve haber kaynaklarından okuduğum kadar bilgiliyim..

İslam dininin lideri olan Hz.Muhammed'e hakaret içerdiği için Müslüman toplumlar tarafından şiddetli tepkiler gösterilen Müslümanların Masumiyeti filminin yönetmeni,filmi provakatif amaçlı çektiğini açık açık söyledi.Orjinal adı Innocence of Muslims olan Müslümanların Masumiyeti filminde Hz.Muhammed'e hakaret içerdiği belirtilen sahneler nedeniyle yaşanan şiddet eylemleri büyüyor.Video paylaşım sitesi Youtube'da fragmanı yayınlanan Müslümanların Masumiyeti filminden dolayı Afganistan başta olmak üzere bazı İslam ülkelerinde Youtube'ya erişim engellendi..Bu filim yüzünden ABD Libya Büyük elçisi öldürüldü.Libya'nın Bingazi kentindeki ABD konsolosluğuna yönelik saldırı düzenlendi.Reuters'in haberine göre Libyalı yetkili saldırıda büyük elçi Chris Stevens ve 3 ABD'li yetkilinin öldürüldüğü bildirildi

Sayfayı Paylaş