Meme büyütme ameliyatı.

Konusu 'Göğüs Estetiği' forumundadır ve Gamzemm tarafından 3 Şubat 2015 başlatılmıştır.

1. Gamzemm

Gamzemm Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Göğüs estetiği operasyonu tüm dünyada en çok tercih edilen estetik ameliyatlarından biri halini almıştır. Merkezimizde bu alanda göğüs büyütme, küçültme, dikleştirme ve erkeklerin en büyük sorunu haline gelen jinekomasti ameliyatları yapılmaktadır.

Meme büyütme, dış tarafı özel yapılı silikon ve içi jel ya da serum dolu meme protezleri ile memenin büyütülmesi işlemidir.

İşlem, en çok genetik olarak meme şeklinin küçük olduğu durumlarda, her yaş grubuna uygun olmakla birlikte en çok 20-25 yaş grubuna uygulanır.

Meme dokusunda kayıp veya küçülme yaşanan durumlar olan hamilelik, meme kanseri cerrahisi, ani kilo kaybı gibi durumlardan sonra meme boyutlarını tekrar kazandırmak amacıyla serum veya jel ile dolu silikon meme protezleri kullanılarak meme boyutları istenilen ölçüye getirilir. Yerleştirilecek meme protezinin büyüklüğü, omuz genişliği, kilo, boy, meme dokusunun durumu ve kalınlığına uygun olmalıdır.

Ameliyat süresi yaklaşık 2 saat olup, ameliyat sonrası dönem uygulanan tekniğe bağlıdır. Örneğin, meme dokusu altına yerleştirilen implant operasyonu sonrasında ağrı çok az olabilirken, kas altına yerleştirilen bir implant sonrası 2-3 hafta sürebilen ağrılar doğaldır. Operasyon sonrası ilk gün taburcu olmak mümkündür fakat en az ilk 1 ay ağır egzersizler yapılmamalıdır. Bunun dışında araba kullanmak veya uçağa binmek gibi aktiviteler ameliyattan 1 gün sonra bile gerçekleştirebilir. Cilt dikişleri, eriyebilir materyalle uygulandığından ameliyattan sonra dikiş alma gibi bir prosedür yoktur.

2. Ceylanım

Ceylanım Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Göğüs estetiği geçen yıl bende yaptırdım şuan çok rahatım hiç estetik yaptırmış gibi değilim çok korkmuştum sonuç istediğim gibi olmaz diye ama korktuğum gibi olmadı.

3. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Göğüs sarkmalarında yapılan ameliyatlarda iz kalıyor mu acaba.

4. Müzik delisiyim

Müzik delisiyim Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Hanımlar sütyenlere sığmaz sonra çok büyütmeyin göğüslerinizi.:D

Sayfayı Paylaş