aranızda kolları kalın olupda daha sonra incelten var mı çok merak ediyorum acilen kollarımı inceltip sıkılaştırmam lazım yardım kızlar
Kol inceltme ve sıkılaştırma egzersizlerini araştırdım, doğru ve etkili yöntemleri buldum arkadaşlar, sizlerle paylaşıyorum umarım faydalı olur. Kolay kolay toparlanamayan sarkık kollar için düzenli bir programa ve disipline ihtiyaç vardır. Diyetle birlikte uyguladığınızda eriyen yağlarınızla birlikte kollarınızın da sıkılaştığını göreceksiniz. Diyetsiz uyguladığınızda ise kolarınız daha sıkı ve ince olacaktır. Her hareketi her bir set 30 saniye olmak üzere 2 set şeklinde yapmalsınız. En azından haftada 3 gün yapmaya özen gösterin. Hafif kol egzersizleri olduğu için uzmanlar her gün yapmanızı tavsiye ediyor. 1-Bildiğimiz şınav çeker gibi ayaka parmak uçlarınızdan destek alarak ellerinizin üzerinde durun. Ve göğsünüzü yere yaklaştırın ve 30 saniye kadar böyle bekleyin. Bu pozisyonda karın kaslarınızı sıkarak onları da çalıştırabilirsiniz. 2-Koltuk yada sandalyeye arkanızı verin. Kenarlarından tutun ama oturmayın. Sandalyede oturur pozisyonda olsun bacaklarınız ve kalçanız. Bu şekilde sadece kollarınızdan destek alarak yere yaklaşıp yükselin. 3-Sağ kolunuzu boynunuzun arkasından geçirerek elinizi sol omzunuza değdirin. Sol elinizle sağ dirseğinizi desteklerken 30 saniye kadar bekleyin. Bunların haricinde evde rahatlıkla yapabileceğiniz kol egzersizlerine yardımcı olabilecek fotoğraflar