Malzemeler: Yarım paket Yuva yaş maya 1 çay bardağı zeytinyağ 1,5 su bardağı ılık su 2,5-3 su bardağı un 1 tutam tuz Kıymalı Karışım İçin Malzemeler: 3 adet kuru soğan 400 gr. kıyma 1 tutam maydanoz 1 yemek kaşığı biber salçası 2 adet domates 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı ; Un ve mayayı karıştırma kabına alıp karıştırın. Tuz,zeytinyağ ve ılık suyu ekleyip yumuşak bir hamur yoğurun.Eğer hamur cıvık olursa azar azar un ekleyebilirsiniz. Yoğurduğunuz hamurun üzerini nemli bez ile kapatıp 15 dakika dinlendirin. Hamur dinlenirken,iç malzemeyi hazırlayın. Soğanları soyun ve 2-3 parçaya kesip robottan geçirip geniş bir kap içine alın. Domates ve maydanozu da robottan geçirin soğanları aldığınız kap içine ilave edin. Kıyma,salça ve tuzu da ekleyip iyice karıştırın. Dinlenen hamuru 4 parçaya bölün ve her parçayı merdane ile pişireceğiniz tepsi veya pizza tahtası genişliğinde açın. Hamuru pişireceğiniz tepsilere yerleştirin. Kıymalı karışımı hamurların üzerine paylaştırıp önceden ısıtılmış 200 derecede hafif kızarana kadar pişirin. Pideler kızarmaya başlayınca fırından alıp,rendelenmiş kaşar serpiştirin ve kaşarlar eriyince fırından alıp servis yapın.