Kısa Saça Kaynak Yapımı

Konusu 'Saç Bakımı' forumundadır ve Victoria tarafından 12 Nisan 2015 başlatılmıştır.

1. Victoria

Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

Gelişen ürünler sayesinde her geçen gün hanımların işleri de daha kolay bir hale gelmiştir. Eskiden saçlarına istedikleri şekli vermek için saatlerce uğraşan bayanlar günümüzde kısa bir süre içerisinde istedikleri saçlara kavuşma fırsatını elde etmişlerdir. Bu iş için bayanların en büyük yardımcısı ise hiç şüphesiz kuaförlerdir. Bu nedenle birçok bayan saç ile ilgili bir sıkıntısı olduğunda kendi başına çözmek yerine bir uzmandan yardım alır.

Saçınız istediğiniz gibi değilse ve siz istediğiniz şekle sokmakta zorlanıyorsanız bu zor durumdan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Bu şekilde sıkıntılı bir durum yaşayan hanımların son yıllarda en çok tercih ettikleri ürünün başında kaynak saçlar gelmektedir. Bu ürünler sayesinde dilediği saç şekline kavuşan bayan sayısı her geçen gün daha da artmaktadır.

Özellikle değişen günümüz şartları doğrultusun bu ürünleri isteyen herkes kullanabilmektedir. Kaynak saç uygulamasından yararlanmak için belirli özelliklere sahip saç yapınızın olmasına gerek yoktur. Bu nedenle isteyen her insan bu uygulamadan yararlanabilmiştir. Son yıllarda gelişen uygulama sayesinde kısa saçlar üzerinde bile başarıyla uygulanabilmektedir. Özellikle erkekler bile bu yöntemden faydalanma fırsatını yakalamışlardır.

Uzun saç bayanların olduğu kadar erkeklerin de istediği bir şeydir. Bu nedenle istediği uzunlukta saçlara sahip olamayan erkekler kaynak saçlar sayesinde böyle bir fırsatı yakalamışlardır. Önemli bir davete giderken ya da özel bir gecede dışarı çıkarken saçları istenilen uzunlukta olmayan bayanlar içinde adeta kurtarıcı rolü üstlenmiştir. Bu sayede kısa bir süre içerisinde istenilen saçlara kavuşan bayanlar kendilerini daha rahat hissetme fırsatını elde ederler.

Elbette her işte olduğu gibi bu uygulama içinde usta kişilerden yardım almak gerekmektedir. Ne yazık ki kaynak saç uygulaması evde yapmak mümkün değildir. Çünkü bu uygulama oldukça zor ve zahmet gerektiren bir iştir. Ayrıca saçınızın doğal görünümünü kaybetmemesine de özen gösterilmesi gerekir. Zira hiçbir bayan saçına yapılan bu uygulamanın fark edilmesini istemez. Onlar orijinal saçlarıymış gibi bir etki yaratmaktan daha çok hoşlanırlar. Bu nedenle kaynak saç uygulamasını yaptırmayı düşünüyorsanız tercih ettiğiniz kuaföre dikkat etmelisiniz.

2. Zinnur

Zinnur Yeni Üye www.pembeoje.com

Kaynak yaptırdım gecenin yıldızı oldum kuzenimin düğününde kınada kısa saçlarımı kullandım düğünde kaynak yaptırdım uzun saçlarımla çok şık olmuştum övünmüş gibi olmayım bütün gözler benim üzerimdeydi. tabi kuaförümün de hakkını yemek istemem kendi saçım gibi gözüküyordu.

Sayfayı Paylaş