arkadaşlar ben hem pkolu hemde kilolu bir bayanımm...birlikte aynı tedavi yöntemlerini denerken bi yandanda bizim rahatsızlığımızı aşırı tetikleyen kilolarımızı verebilmek için gerekli motivasyonu belki burada bulabilirizdi ye düşündümm...inşallahh işe yararrr... evettt...bismillah diyip ilk ben başlayayımmm anlatmayaaa..ben 26 yaşında 4 yıllık evli pko hastası bi bayanımm..çocuk tedavisini evliliğimin ilk yılı 4 ay tedavi gördüm bebek olmadı...şimdi kilocukları verip tedaviye başlamak istiyorumm... pkodan dolayı kilo..kilodan dolayıda bebek sahibi olamıyorum...103..kiloyla başladım.şuan 82 kiloyum..ama daha vermem gereken kilocuklar varr..ama bütün enerjimi kaybetmiş durumdayımm..burada biçok pkolu arkadaşımda benimle aynı sorunu yaşıyor ve onlarla ortak bi karar alıp birbirimizi motive etmek amacıyla bu sayfayı açtık..inşallah bizede bizim gibi aynı sorunu yaşayanlarada yardımcı olurr.. peki neler paylaşıcaz burada...pkodan dolayı yaşadığımız sorunları..tedavilerii..ve kilo vermek için yaptığımız herşeiiii...diyet spor..vs..gün içinde yediğimizz..fedakarlık yapıp yemediklerimizzz..yıldığımız anları..çoştuğumuz anları hepsinii...haftada bigün belirleyip ogün kilo bildirimi yaparr ve birbirimizi kamçılarızz... buranın en büyük amacı..yıldığımız ve motivasyonumuzun bittiğinde birbirimize destek olacak bi alan olmasıı...inşallah niyet ettik sonuç güzel olurr..