Kızlar merhaba, ben Dilara Soysal. Net ortamındaki medyumlara inanmak gerçekten zor bir durum. Bir çok yazı var medyumlar hakkında dolandırıcı, sahtekar falan oldukları hakkında. Aslında haklılar net ortamındaki medyumların büyük bir kısmı dolandırıcı ve sahtekar. Bu medyumlara ben enayi gibi hep para kaptırdım ama insanın sorunları ile başa çıkamaması her şeyi yaptırıyo. Benim tek çözüm yolum medyumlar. Bu konuda çok titiz araştırmalar yapıyorum inanın bana belki de hepsi ile konuşmuşumdur. Daha önce anlaşıp para gönderdiğim medyumlar bana dolma tarifi bile gönderdiler. İnat haline gelmiş bir durumdayım doğru bir medyum bulana kadar araştırmaya devam ettim. En son karşıma medyum ihlas diye birisi çıktı kızlar, yazdıkları inandırıcı geldi ve aradım onu da diğerleri gibi. Önce sorunumu söyledim, diğerleri gibi hemen kapamadı konuyu. Size Yemin Ederim adam beni 45 dakika boyunca dinledi, sorunum hakkında bir çözüm yolu bulmaya çalıştı ve hiç para konusuna bile girmedi. Yapılması gereken şeylerden bahsetti ve ben ancak para konusuna girince para istedi. Yazmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama benden sadece 150 TL talep etti büyü çalışması için. Diğerleri gibi gelmedi bana inandım yani medyum ihlas a. Ve yapmacık birisi olmadığı kesin. Çalışmamızı başlattık parayı da göndereli 3 gün oldu. Denemek için her gün arıyorum kendisini. Normalde diğer para kaptırdıklarımı para gönderdikten sonra aradığımda meşgule atıp bir daha aradığımda küfür falan ettikleri bile oluyordu. medyum ihlas hiç öyle bir şey yapmadı. 3 gün geçmesine rağmen ilgileniyor benimle hala. Yaptığı iş tutunca size buradan yazacağım kızlar. Söylemek istedim başımdan geçenleri çünkü çok heyecanlıyım gerçekten.