Malzemeler: 4 yumurta 1 su bardağı, 1 parmak eksik şeker 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ vanilya 2 kabartma tozu kakao Lokum veya meyve şekerlemesi yaklaşık 2.5 su bardağı un Hazırlanışı - yumurta ve şekeri iyice köpük köpük olana kadar çırpın. - kakao dışında diğer malzemeleri ilave ederek çırpmaya devam edin. Unu ve kabartma tozunu eleyerek çırptıkça yavaş yavaş ekleyerek kıvamını ayarlayın. - kek kalıbını yağlayarak hamurun yarısını boşaltın. - kalan hamura 1- 1.5 yemek kaşığı kadar kakao ilave edip çırpın. - kakaolu hamuru da kalıba dökün. - 170 derece istilmiş fırında pişmeye bırakın. - fırının kapısını yaklaşık 20,30 acmayın. Üstünü kizardigini gördüğünüzde, zaten pişmiş sayılır