Ben de onu göreceğim Kendimi kandırmaktan vazgeçtiğim bir noktaya geldim, gerçekle yüzleşeyim. Ben spor salonuna gitmeyi hiç sevmiyorum. 1 saat süren uzun spor seanslarını, arkasında kan ter içinde mosmor kaldığım ağır koşuları, ertesi gün yerimden kımıldayamadığım çalışmaları sevmiyorum. Ama hareketsiz de olmuyor, kendimi tembel, ağır, hımbıl hissediyorum, vücudum hamlaşıyor, hem de sağlığa çok zararlı. Ben de o yüzden kendi kendimi denemeye ve "günde 15 dakikadan ne olurmuş" sorusuna cevap aramaya karar verdim. herkesin metabolizması ve vücudu farklı tabi ama ben kendimde 15 dakikalık bir egzersizi devamlı hale getirme ışığınıgörürken, haftanın dört günü spor salonuna gitme ihtimalimi hiç mi hiç göremiyorum. yapmayı düşündüklerim 1,5 kg ağırlıklarla kol egzersizleri, planking, bacak egzersizleri, squat, bisiklet (eski moda sırt üstü çevrilenden, malesef evde bisikletim yok) ve esneme hareketleri. Bunu kas yapmak, bir anda incelmek, şuramı ya da buramı küçültmek için yapmıyorum ama sonucunda biraz incelme görmeyi de umuyorum tabi. bakalım ne fark olacak. saçmalama işe yaramaz mı diyorsunuz, yoksa az egzersiz hiç egzersizden iyidir mi?