Gelinlik konusunda çok sıkıntılıyım çok mutsuzum

Konusu 'Gelinlik' forumundadır ve GeykliKız tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. GeykliKız

GeykliKız Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Selamlar kızlar günlerdir düşünüp duruyorum aklıma geldikce icim sıkılıyo. Ankarada gelinlik diktiriyorum bi model belirlemistim okey yapariz hic sorun olmaz dediler icim rahatladi 4 kisinin referansiyla da gitmisim zaten kafa rahat provalari beklerim artik dedim. Fiyati netlestirmedik araligin ne dendi 2bucuk 3 mu, 3 3bucuk mu. Yani bilmiyorum dedim ben sana 3 3bucukluk araligi oneririm dantelleri sahane dendi tamam dedim. Bi kagida da yazdi bunu. Neyse son provaya kadar her sey iyiydi ama gelgeleim bu gidisim de gelinligimi gordugum an sok oldum bu benim degil dedim. Benim gosterdigim modelle ilgisi yok. Benimkinin bel kisminda drapesi vardi full dantel yapmislar sonra kem kum dantelin uzerine yapicaz drabeyi dediler. Kuyruk kisminda kurdelali bi islem vardi boydan boya artik imkansiz o modele donulmesi. Cok uzuldum etek kisminda kapak vardi kapagi inanilmaz egri yapmislar gogus hizasi degil yan tarafta. Kesge fotoya izin verselerdi daha net anlatirdim aslinda.
    Kadin sonra drapeden vazgecirmeye calisti bak cirkin olur dantelli sahane bosver fln. Iyi dedim neyse taksit odemeye diye gectim sahibi kagitlar yaninda mi dedi evet dedi,m verdim 3 bucuk mu demisiz imm tamam dedi. Ki onceki provalarda bu ucretikonustugum kadin yoktu sahibi, bu sebepl3 danteli secerken bana fiyat veremediler bilmiyoruz dediler.
    Yani ben dantelin fiyatini bilmeden sectim patron kagittaki fiyati gorene kadar gelinligin fiyatini bilmiyordu ki 4 referansla gittim. Normal fiyati nedirbunun dedim 4bin250 dedi sen referansli oldugun icin boyle. Ama cikista 2 kisi durdurdu beni sorun mu oldu ucrette dedi evet dedim onlara da yapmis aynisini 5bin diye anlasmislar foto gosterdi uyduruk bi gelinlik dikmislr hakkaten kadin ben istemem bunu deyince suan aapayri bi model yapmislar bunun Pahali oldugu belliydi modelden..
    Yani icim karisti guvenim gitti hayal kirikligi cok mutsuzum cok.
    Dugunume bi ay var donusum zor olur sifirdan da baslayamam ama istedigim gibi de olmadi gelinlik ..
    Ne yapmam lazim sizce

Sayfayı Paylaş