1. Bekar sayılırım. Tercümesi: "Bir sevgilim var ama senin için onu bırakabilirim de bırakmayabilirim de!" 2. Ciddi bir ilişkiye hazır değilim!Tercümesi: "Seninle çıkmak istemiyorum, mümkünse sadece yatmak istiyorum. Yatmayacaksak da hiç flört etmeyelim." 3. O kadar iyi bir arkadaşsın ki... Tercümesi: "Bana aşık olduğunu biliyorum ama seninle çıkmak istemiyorum/senden hoşlanmıyorum." 4. Önceki ilişkin ne kadar sürdü? Tercümesi: "Kısa ilişkilerin insanı mısın uzun ilişkilerin mi? Lütfen kısa olsun!" 5. Oyunlardan hiç hoşlanmam!Tercümesi: "Benimle oynama oyunların kralını oynarım!" 6. Araşırız ya...Tercümesi: "Seni aramayacağım. Muhtemelen sen beni ararsan da bir bahane uyduracağım. “Seni ararım” deyip ihale bende kalsın istemedim." 7. Eski sevgilim delinin tekidir! Tercümesi: "Eski sevgilimi delirttim." 8. Annemler dün seni sordu. Tercümesi: "İlişkimiz ciddi. Aileme seni anlatıyorum. Her an seni onlarla tanıştırabilirim." 9. O adamla samimi misin? Tercümesi: "Onunla yattın mı? Sana yazıyor mu? Samimi olmasan iyi edersin!" 10. Annem seni daha hiç tanımıyor ondan öyle davrandı! Tercümesi: "Annem seni pek sevmiyor..." 11. Kızı eski bir arkadaşıma benzettim. Tercümesi: "Kızı gözlerimle yedim, ama sana belli etmek de istemiyorum." 12. Uzun hikaye, boşver. Tercümesi: "Anlatmak istemiyorum. Anlatırsam kesin bana kıl olursun, arıza çıkarırsın o yüzden konuyu kapatalım." 13. Çok seksi olmuşsun. Tercümesi: "Sevişebilir miyiz?" 14. Ne istediğimi bilmiyorum. Tercümesi: "Seni istemiyorum!" 15. Biraz zamana/yalnız kalmaya ihtiyacım var. Tercümesi: "Artık başkalarıyla yatmak istiyorum. Senden de muhtemelen ayrılmak istiyorum!" 16. Sanırım haklısın. Tercümesi: "Kesinlikle haklı değilsin ama tartışmaktan yoruldum!" 17. Öyle demek istemedim! Tercümesi: "Kesinlikle öyle demek istedim ama sen tekrar edince kulağa çok hayvanca geldi." 18. Bunu daha sonra konuşabilir miyiz? Tercümesi: "Bunu asla konuşmak istemiyorum." 19. Sorun sen değilsin. Tercümesi: "Sorun kesinlikle sensin!" 20. Sadece erkekler olacak, sıkılırsın. Tercümesi: "Gelmeni istemiyorum, gelirsen muhtemelen gitmeyeceğim."