Dudaklarım Çok İnce. Kırmızı ruj tercih etmeli miyim?

Konusu 'Makyaj ve Püf Noktaları' forumundadır ve sweety tarafından 26 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Dudaklarım çok küçük bayanlar. Kırmızı ruja da bayılıyorum. Sizce çok mu kötü duruyor?

2. cimcimem

cimcimem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

İnce dudaklara sahipseniz dudak kalemi kullanarak kalın dudaklar elde edebilirsiniz. Dudaklarımın şekli daha belirgin olsun diyenlerde dudak kalemi kullanmalı.

Vesile bunu beğendi.
  3. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Çok teşekkürler. Hemen deneyeceğim

4. KraLiÇe

KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Yok hayır canım resim uygulamalı sana bir örnek gösteriyim bak istersen hiçte kötü değil :D

5. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Kraliçem ne kadar iyisin hiç üşenmeden arkadaşlarım faydalansın diye arştırmış bulmuş ve bizimle paylaşmışsın canım çok iyisin.:D

6. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

AMa bu resimde dudaklar ince değil ki,bu dudakların yanında benimki ip sayılır.Kırmızı de inceler yakışmaz çünkü belirtiyor inceliğini

7. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Bende farkettim çok ince değiller ama kullanılan makyajla daha bi dolgun gözüküyorlar.

8. Vesile

Vesile Tecrübeli Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Katılıyorum. Ben bir kaç sene önce makyaj kursunu bitirmiştim. O zaman hocam bize aynısını anlattı. Dudak kalemi ile dudakları kalın yapabilirsiniz diye. Ve kırmızı ruju kullandığınızda ancak dudaklarımızı öne çıkarmak istediğimiz için ağır bir fondöten yahut göz makyajından uzak durmalısınız. Sade bir şekilde gözlerinize çok dikkat çekmeyecek bir makyaj yaparsanız dudaklarınızın gününüzün yıldızı olacaktır.

Sayfayı Paylaş