Dr. Özgür Evren Ersoy (Botox yaptırdım)

Konusu 'Cilt Estetiği' forumundadır ve ModaninKalbi tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. ModaninKalbi

ModaninKalbi Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Aylarca gunlerce haftalarca surdu doktor arayislarim ve botox arastirmalarim.... sonunda ozgur beye randevumu 17 Mayıs a almıştım cesaretimi toplayip Bugün nisanlimla birlikte gittim, cok istiyordum botox yaptirmayi ama
    Ilk defa botox yaptiricaktim ve heyecandan kalbim bogazimda gibiydi, hem korkuyor hem heycanlaniyor hem sonucu merak ediyor hemde heran vazgecebilcek kadar tedirgin haldeydim

Dr özgür bey inanilmaz bi insan
    Enerji dolu, neşeli, içten, şeffaf ve canayakin cok cok rahatlatti beni konusurken

Yuz ifadem gidicekmi dedim "asla" dedi
    Yuzum sisicekmi dedim "hayir kesinlikle" dedi
    Yuzumde yapay goruntu olcak mi dedim (gulumseyerek) "en yakın arkadasin bile anlamicak yuzunde botox oldugunu" dedi
    Peki güldüğüm zaman nolcak dedim "başarılı bir şekilde uygulanacagi icin etkilenmicek" dedi ve detaylica anlatti kasimin birinde dusme varmış onu da halledecegini soyledi, coook cana yakin cok seker bi insan
    Bi ton korkuyla girdiğim odada konusmalarin ortasinda endişe diye bisey kalmadi

kizlar cok basarili bi sekilde enjekte etti ve nisanlim cok cok cok begendi. Gercektende belli olmuyordu ve alnimdaki goz cevrendeki kas aramdaki kırışıklıklar gitti, üstelik yüz ifadem gitmedi!!!! Inanamiyorum hala

En yakin arkadaşıma resimlerimi cektim, ama botox yaptirdim demedim,
    "Herzamankinden daha bi guzel geldin gozume kuzu hayirdir" yazmış:) oda anlamadi botox yaptigimi:) soyleyince sok oldu tekrar inceledi resimleri. Haftaya birlikte gidelim dedi. Benimde kontrolum vardi beraber gidicez

Kizlar dr özgür evren ersoy
    Gercekten cok basarili biri
    Istanbulda botox icin guvenilir bi yer arayanlar oluyor kk de.
    Gozum kapali tavsiye ederim
    Ben cok cok cok memnun kaldim.
    Cok tesekkurettim kendisinede.

Cok mutluyum:) tam oturmasi 1 haftayi bulur dedi dr. Bilgi veririm burdan ilerleyen zamanlarda

Sayfayı Paylaş