Merhaba arkadaşlar, Herkes yaptığı diyet listesini ve önce-sonra , boy-kilo sonuçlarını paylaşmasını istiyorum böylece fikir alışverişi yapmış belkide kendimize daha olan diyet listemizi bulmuş oluruz Benim listem: (Aynı zamanda Fitness yaptığım için protein ağırlıklı) Sabah: 1 Kase (30 gr) Nesfit Ballı-Bademli Buğdday Ve Pirinç Gevreği+Yarım yağlı Süt (127+45) Kalori 1 Adet Muz (Vücudun Tatlı İhtiyacını Bastırması İçin) (108) Kalori 1 Bardak Şekersiz Karışık Bitki Çayı (2) Kalori Öğle 1 Tabak Light Ton Balıklı Salata (130) Kalori 1 Adet Muz (108) Kalori 1 Bardak Şekersiz Karışık Bitki Çayı (2) Kalori Akşam 1- Tabak 100 gr Hindi Göğüslü Kepekli Makarna (239) Kalori 1- Adet Yeşil Elma (78) Kalori 1- Bardak Şekersiz Karışık Birki Çayı (2) Kalori Bazı arkadaşlar hergün nereden bulacağız bunları, çok pahalı gibi yorumlar yapacaklar fakat yaptığım diyetin günlük toplam kalorisi 841 aynı zamanda diğer ucuz diyetler gibi aç kalıp sağlıksız şekilde kilo kaybetmiyorsunuz. Bol protein ve mineral alarak sağlıklı bir şekilde kilo veriyorsunuz. Bu arada kilo vermeden önce (Boyum 1.72) 73 kg iken 2 ayda 55 kg ye düştüm. İnanmak, irade, azim başarmanın fragmanıdır.